Ferie i Danmark

Danmark

Vi nordmenn elsker å feriere i Danmark, og etter en hyggelig reise med båt til København, har du utallige muligheter. Om det er det badeferie, sykkelferie, kroferie eller storbyferie - dette landet byr på det meste.


LEGOLAND og Atlantis  LEGOLAND®

LEGOLAND® i Billund, 2 t 50 min kjøretur unna København, er et eldorado for hele familien. LEGOLAND er fascinerende uansett alder, og de er flinke til å fornye seg. Med mer enn 50 aktiviteter og over 50 millioner LEGO® klosser venter LEGOLAND med eventyrlige opplevelser for hele familien.
LEGOLAND® ble åpnet i 1968 i Billund på Jylland. Mest kjent er parkens mange detaljerte modeller av miniatyrbyer (deriblant Bergen), monumenter, bygninger og dyr bygget av millioner av legoklosser. Parken byr dessuten på en rekke andre attraksjoner og forlystelser, det meste forbundet på en eller annen måte til legoklosser.

LEGOLAND®


Lalandia - vann og ferie Lalandia®

Lalandia® er et feriesenter med et herlig tropisk badeland. Her kan du ha en miniferie, og alt du trenger finnes på resorten. Det er umulig å kjede seg, for det finnes aktiviteter for enhver smak fra bowling og bading til fitnessenter og minigolf. Lalandia® finner du på sørspissen av Falster, og i Billund, vegg i vegg med LEGOLAND®. Her er det sommer hele året!

 

Lalandia®