Quick Book

ROCKCRUISE 10-års jubileum - fredag 2. oktober! 

ROCKCRUISE er 10 år, og vi feirer med konserter fra Kråkesølv og Team Me på cruise til København! Dette må du bare få med deg!

Slik er ditt rockcruise:

  • Store konsertopplevelser
  • 2 netter til sjøs
  • I tillegg får du nesten 7 timer i deilige København!

På fredagen braker det løs i SkyClub klokken 21.00. Kråkesølv starter showet, før Team Me rocker videre klokken 23.00. Begge band har vunnet Spellemannprisen og har dratt inn mye skryt for sine seneste album. Fra kun 698,- per person får du oppleve disse to fantastiske bandene LIVE, i tillegg til 2 netter til sjøs, og nesten 7 timer i København hvor du kan shoppe, oppleve kjente severdigheter eller bare vandre gatelangs i verdens beste by. Bli med på høstens kuleste cruise!

PS! På dette cruiset tilbyr vi deg også en rabattert frokost for kun 198,- pr. pers t/r. Bruk nederste bestillingsknapp for å ta i bruk dette tilbudet.


 

*PRISINFORMASJON: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Ved bestilling per telefon tilkommer et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her.
Kråkesølv

KRÅKESØLV

Bodøværingene Kråkesølv, er et kritikerrost indie-popband som ble etablert i 2007. De ble kjent gjennom P3`s Urørt samt gjennom by:Larm. Bandet har hatt stor suksess fra deres første single ble lagt ut. De har vært headliners på flere festivaler i Norge og har hatt flere listetopper.
Kråkesølv beskriver seg selv som slentrende pop og skranglete post-rock, med emosjonelle tekster skrevet på dialekt.
Kos deg med denne eksklusive konserten med liveattraksjonen fra nord!
Team me

TEAM ME

Team Me ble plukket ut som en av ti urørtfinalister i 2010, og holdt etter dette flere konserter på festivaler som Øya, Pstereo og volumfestivalen, samt The Great Escape i Brighton og flere steder rundt i Europa. Team Me har erobret inn- og utland med sin feiende flotte pop.
Det første albumet «To the Treetops» fikk massiv respons i norsk media da det kom i 2011, og flere mente det var tidenes beste debutalbum av et norsk popband. Team Me har utmerket seg som liveband – og nå har du muligheten til å høre de!