HjemMinicruiseKøbenhavn Cruise

Reis på Cruise til København med Københavnbåten  

Opplev 2 kvelder og netter til sjøs og nesten 7 timer til lands i København og få skikkelig julestemning!

Gjør noe hyggelig sammen - reis på cruise til København

Inkludert:

  • Båtreise t/r Oslo - København (priseksempel i Seaways Class Økonomi lugar)
  • Shuttlebuss 20E t/r Terminalen - Nørreport Stasjon 
  • Ca 7 timer i København
Den gode danske stemningen møter du allerede i det du går om bord. Avreise fra Oslo er 16.30, og følelsen av å være på tur kan du kjenne på hele veien til København. Om bord på Københavnbåten kan du utforske den store taxfree-butikken med spennende utvalg, live musikken, barene og kasinoet (på Pearl) samt nyte en bedre middag i en av restaurantene. Om været tillater det, anbefales det å ta en forfriskning på dekk.

Neste morgen, kl 09.45, ankommer du København. I løpet av november forvandles København til et juleeventyr og Tivoli har åpnet portene til sitt juleunivers. Sett gjerne av en time til å spasere fra terminalen og inn til julemarkedet i Nyhavn (fra 14. november), eller ta den gratis shuttlebussen til sentrum. 
Med nesten 7 timer i København, ligger storbyen for dine føtter. Nesten alle severdigheter i København ligger i selve bykjernen. 

Utforsk sidegatene fra Strøget, eller hva med spennende bydeler som Vesterbro og Nørrebro. Besøk Torvehallerne  - Københavns supre mathall. Mulighetene er mange, men det viktigste er kanskje tiden dere tilbringer sammen.
Kl. 16.30 setter vi igjen kursen mot Oslo og ankommer neste morgen kl. 09.45.

Priskalender - se prisen på den dagen du vil reise (kun for pc)

Priskalenderen viser prisen per person når to reiser sammen i innvendig lugar. Dette kan du evt endre selv ved å velge flere/færre personer og annen type lugar.

KøbenhavnCruise for grupper fra 10 - 20 personer

Er dere over 10 personer, bestill cruise til København ved å klikke på "Bestill nå" under.
Ved bestilling av mat for grupper:
Middag kan bestilles i 7 Seas buffetrestaurant samt Blue Riband Selskapsrestaurant.
Explorers Steakhouse og Marco Polo Restaurant tar dessverre ikke grupper over 9 personer.
Merk også at grupper over 9 personer vil bli plassert på småbord - og ikke langbord i restaurantene.

Del |

*PRISINFORMASJON: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no:
Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Ved bestilling per telefon tilkommer et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling.
Se våre Reisebestemmelser her.

Jul i København

Duften av gløgg i alle varianter og fristelser som «æbleskiver», honningkaker, brente mandler og «klejner» (fattigmann), får tennene til å løpe i vann. Butikkene bugner over av gaveidéer slik at du kan finne den perfekte gaven å legge under juletreet hjemme.
På de mange julemarkedene får du kjøpt alt fra juletrepynt, juledekorasjoner og kunsthåndverk til hjemmestrikkede sokker, skinnvarer og julegodter.
Når armene blir tunge av poser og kroppen trenger energi, er det på tide med en god lunsj. I København får du alt fra de typisk danske «plattene» med sild, rødspette og «flæskesteg» til deilige lunsjtallerkener, eller hva med en smushi på Royal Cafè?

Det er i de små sidegatene, vekk fra Strøget, du finner julekjolen ingen der hjemme har maken til. Tør du å gå på oppdagelsesferd i en annen bydel, vil du oppdage at København er langt mer enn Strøget. Nørrebro, den multikulturelle bydelen med spennende Elmegade, hippe Vesterbro eller hva med å prøve moderne Frederiksberg?

Om ikke været er på din side, vil du på de store kjøpesentrene kunne finne mange gode tilbud i førjulstiden. Velkjente Magasin du Nord og Illum på Strøget har det meste. Du kan også drømme deg bort hos Illums Bolighus! Hos Royal Copenhagen på Amagertorv viser de hvordan de dekker julebordet med sitt kongelige porselen. La deg inspirere til hvordan du selv kan dekke med ditt eget, kongelig eller ikke.

Om du har gjort unna juleshoppingen allerede, er det deilig å bare rusle rundt å nyte synet av grangirlandere, boder og stemningsfulle lyskjeder.

Jul med din glede – det finner du i København!