HjemMinicruiseRockCruise

ROCKCRUISE - 10 års jubileum! 

ROCKCRUISE er 10 år, og vi feirer med flere konserter på cruise i ren festivalånd! Dette må du bare få med deg!

Årets band er: Tim Christensen, Minds of 99, Team Me og Kråkesølv.

(Reiser du ut på torsdag, får du med deg Dizzy Mizz Lizzy og Teitur på hjemreisen)

 Det blir flere store konsertopplevelser
Opplev dj`s ute på dekk fra kl. 12:00 - 19:00
I tillegg kan du få nesten 7 timer i København!

Program ROCKCRUISE 12-14. september
Del |

*PRISINFORMASJON: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no:
Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Ved bestilling per telefon tilkommer et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling.
Se våre Reisebestemmelser her.

[KRÅKESØLV]

Bodøværingene Kråkesølv, er et kritikerrost indie-popband som ble etablert i 2007. De ble kjent gjennom P3`s Urørt samt gjennom by:Larm. Bandet har hatt stor suksess fra deres første single ble lagt ut. De har vært headliners på flere festivaler i Norge og har hatt flere listetopper.
Kråkesølv beskriver seg selv som slentrende pop og skranglete post-rock, med emosjonelle tekster skrevet på dialekt
Kos deg med denne eksklusive konserten med liveattraksjonen fra nord!
>> Hør Kråkesølv på YouTube
Kråkesølv
     

[TEAM ME]

Team Me ble plukket ut som en av ti urørtfinalister i 2010, og holdt etter dette flere konserter på festivaler som Øya, Pstereo og volumfestivalen samt The Great Escape i Brighton samt flere steder rundt i Europa. Team Me har erobret inn- og utland med sin feiende flotte pop .
Det første albumet «to the Treetops» fikk massiv respons i norsk media da det kom i 2011, og flere mente det var tidenes beste debutalbum av et norsk popband. Team Me har utmerket seg som liveband – og nå har du muligheten til å høre de!
>> Hør Team Me på YouTube
Team Me

[TIM CHRISTENSEN]

På -90 tallet hadde Tim Christensen eventyrlig suksess med gruppen Dizzy Mizz Lizzy, før han gikk solo. I Norge er han kanskje aller best kjent for den balladen "Right Next to the Right One" som var kjenningslåt for den danske serien "Nikolaj og Julie" fra 2002.
Tim Christensens melodiske, velskrevne og sofistikerte gitarpop gis akkurat riktig mengde pondus av hans faste backingband, The Damn Crystals, og det er ingen hvem som helst som opptrer på årets ROCKCRUISE!
>> Hør Tim Christensen på YouTube 
Tim Christensen

[THE MINDS OF 99]

Det revolusjonerende post-punk bandet The Minds of 99 består av seks barndomskompiser fra København. De vant DRs ”karriererekanonen” i 2013 (a la P3`s Urørt), Førstesingelen "Det er Knud som er død" fra debutalbumet har oppnådd flere førsteplasser og bandet har høstet mange priser for ”årets Nykommer”, ”Årets danske gruppe”, ”Årets rockutgivelse” med mer. Dette upcomingbandet må du få med deg!
>> Hør The Minds of 99 på YouTube
Minds of 99
     

[TEITUR]

Teitur er Færøysk eksportvare av beste sort.
Han debuterte med ’Poetry & Aeroplanes’ i 2003, og selveste John mayer mente at det var det beste albumet det året!
Gjennem tiden har Teiturs kunstneriske ambisjonsnivå steget, og det kuliminerer på hans sjette album fra 2013, det fremragende "Story Music»!
>> Hør Teitur på YouTube
Teitur

[DIZZY MIZZ LIZZY]

Det er 18 år siden, bandet ga ut ny musikk, men Dizzy Mizz Lizzy har nylig vært i studio og spilt inn nytt materiale, og det vil den populære trioen veldig gjerne presentere for sine mange fans - sammen med alle de gamle gode klassikerne forstås. Billettene til turneen i Danmark sommeren 2015, ble revet bort på 4 timer….vær rask!
>> Hør Dizzy Mizz Lizzy på YouTube 
Dizzy Mizz Lizzy