Quick Book

REIS PÅ KØBENHAVNCRUISE MED KØBENHAVNBÅTEN

Cruise til deilige København med båt. Kombinasjonen Cruise og København gir deg 2 underholdende kvelder til sjøs og 7 herlige timer i København. Shopping, gode middager, kulturelle attraksjoner og begivenheter er bare noe av alt du kan bruke tiden på.

På et Københavncruise får du:

  • 2 kvelder om bord og nesten 7 timer i København
  • En avslappende cruiseopplevelse
  • 2 dagers pause fra hverdagen
*PRISINFORMASJON: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Ved bestilling per telefon tilkommer et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her.

Om bord på skipet

Om bord

Den gode, danske stemningen møter du allerede i det du går om bord. Avreise fra Oslo er kl. 16.30, og følelsen av å være på tur kommer i det du sjekker inn på Vippetangen i Oslo.

Senk skuldrene, for om bord på Københavnbåten kan du utforske den store taxfree-butikken med sitt spennende utvalg, svinge deg til live musikken, slappe av i en av barene, prøve lykken i kasinoet (kun på Pearl), nyte en bedre middag i en av restaurantene elller hvorfor ikke unne deg en behandling i wellnessenteret! Vi tilbyr behandlinger for både kvinner og menn. Og ikke glem å ta en tur ut på dekk for virkelig å kjenne på den maritime stemningen!

Neste morgen rekker du å nyte en deilig frokost før du ankommer København kl 09.45. Få gjerne med deg innseilingen til København fra dekk om været tillater det.


I København

Med nesten 7 timer i København, ligger storbyen for dine føtter, og du kan få en smakebit av hva byen tilbyr.

Tar du shuttlebussen til Nørreport, ligger Torvehallerne, Københavns supre mathall med sine utallige fristelser, like ved.
Fra Nørreport tar det deg ca 10 minutter å gå til Strøget – eller besøk Nørrebro – en multikulturell bydel med fargerikt tilbud og små nisjebutikker.

Du kan også gå inn til sentrum fra terminalen. Sett av en time, og gå havnelangs til Langelinje. Foruten en outlet som har åpent alle dager hele året, ligger den velkjente "Lille Havfrue" her. Du kan også gå via det flotte Kastellet. Er været bra anbefales en stopp ved Toldboden, samt ved den nydelige Gefionfontenen. Fortsett havnelangs så får du med deg Amalienborg slott på vei inn mot velkjente Nyhavn.

Københavncruise for grupper fra 10 - 20 personer

Er dere over 10 personer? Sikre deg plass nå og bestill cruise til København ved å klikke på "Bestill nå" under.
Ved bestilling av mat for grupper:
Middag kan bestilles i 7 Seas bufférestauranten samt Blue Riband Selskapsrestaurant. Explorers Steakhouse og Marco Polo Restaurant tar dessverre ikke grupper over 9 personer. Merk også at grupper på over 9 personer vil bli plassert på småbord og ikke langbord, i restaurantene.
En av de første virkedagene etter bestilling vil du bli kontaktet av en av våre kundekonsulenter med tanke på å tilrettelegge reisen best mulig i forhold til lugarvalg, måltider og bordreservasjoner med mere.


Forsmak på et Københavncruise

Klikk på bildene for å se større utgave