Quick Book

opplev magisk julestemning i København

Ta en pause fra julestria hjemme. Kjenn pulsen senke seg i det skipet legger fra kai. Kanskje frister det med vårt bugnende julebord på kvelden, hva med gløgg og "æbleskiver" i vinbaren, eller kanskje går du direkte til vår taxfree-butikk for gode julegavekjøp.
I København bør du få med deg de mange magiske julemarkedene og la storbyen gi deg den riktige julestemningen.

På et Københavncruise i førjulstiden får du:

  • 2 kvelder om bord og nesten 7 timer i København
  • En avslappende førjulsopplevelse
  • 2 dagers pause fra hverdagen
*PRISINFORMASJON: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Ved bestilling per telefon tilkommer et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her.
Juleshopping i København

Juleshopping

I København finner du julegavene du ikke finner hjemme. Myke skinnhansker og dansk Bülow lakris på Magasin de Nord, eller deilige sjokoladegaver fra Hotell Chocolat?
Duften av gløgg, æbleskiver og brente mandler brer seg i gatene og butikkene bugner over av fristelser både til deg selv, men også til å legge under juletreet.
Gjør noen reale julekupp,  slapp av med noe godt i glasset på en kjellerkro, eller vandre arm i arm under tusen julelys!
Jul i tivoli - med sine mange juleboder

Julemarked i København

Det er uungåelig å ikke komme i julestemning når lysene tennes på alle bygninger og torg i København. I tillegg kan du oppleve julekonserter i byens kirker, juleforestillinger i teatrene og alle markedene rundt om i byen.
Som enhver storby i Europa har selvsagt også København sine stemningsfulle julemarkeder.
Tivolis julemarked er velkjent, men du kan også prøve julemarkedet i Christiania, Nyhavn eller Højbro Plads.
Julemarkedene finner du overalt i København.

Københavncruise for grupper fra 10 - 20 personer

Er dere over 10 personer, bestill deres cruise til København ved å klikke på "Bestill nå" under.
Ved bestilling av mat for grupper:
Middag kan bestilles i 7 Seas bufférestauranten samt Blue Riband Selskapsrestaurant. Explorers Steakhouse og Marco Polo Restaurant tar dessverre ikke grupper over 9 personer. Merk også at grupper på over 9 personer vil bli plassert på småbord og ikke langbord, i restaurantene.

Forsmak på et Københavncruise

Klikk på bildene for å se større utgave