Quick Book

REIS PÅ KØBENHAVNCRUISE

Cruise til deilige København med båt. Kombinasjonen Cruise og København gir deg 2 underholdende kvelder til sjøs og 7 herlige timer i København. Shopping, gode middager, kulturelle attraksjoner og begivenheter er bare noe av alt du kan bruke tiden på. Lykken er nærmere enn du tror.

På et Københavncruise får du:

  • 2 kvelder om bord og nesten 7 timer i København
  • En avslappende cruiseopplevelse
  • 2 dagers pause fra hverdagen
Tips: Med dagens valutakurs, lønner det seg å kjøpe måltider samtidig med bestilling av reisen. Hjemme betaler du i norske kroner, om bord betaler du i danske. Du sparer altså penger på å bestille måltidene hjemmefra og du er sikret å spise på det tidspunktet du ønsker!

Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Ved bestilling per telefon tilkommer et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her.


Prøv kanalbåttur i København

Kanaltur

Lyst på mer båtliv enn havnepromenaden kan tilby? Da kan du borde en kanalbåt fra Nyhavn og ta en 2 ½ times tur rundt i Københavns pittoreske kanaler, eller du kan hoppe av og på båten som du vil. Dette er en enestående mulighet til å se København fra den maritime siden, og noen skjulte skatter åpenbarer seg!

Den Blå Planet

Her vil du kunne se alt fra levende korallrev med fargesprakende fisker, haier - som svømmer over og under deg, sjøløver til dvergkrokodiller, sjøstjerner, krabber, færøyske fuglefjell og fargerike lundefugler. Husk at det er gratis shuttlebuss hit fra sentralbanestasjonen (Hovedbanegården) frem til 30. september!

Rosenborg Slott

Slottet er ikke bare en vakker historisk bygning. Her finner du også noen av Danmarks største kulturskatter. Bak steinveggene er blant annet de danske kronregalier og kronjuveler utstilt. Slottet ligger i Kongens Have, som er en av de mest benyttede parkene i København. Hvert år besøkes Kongen Have av over 3 millioner mennesker.
Glyptoteket - kunst midt i storbyen

Glyptoteket

Her finner du den største samlingen av antikk kunst i Nord-Europa. Museet har også en nydelig vinterhage med en trivelig kafé.

Langelinie Outlet

For den shoppingglade er Langelinie outlet åpent alle dager i året – også de røde. Går du fra Nyhavn, så legg turen forbi Amalienborg slott, Gefion-fontenen, Toldboden og den Lille Havfrue i samme slengen!

Zoo

Danmarks flotte dyrepark byr på et helt nytt og unikt anlegg for blant annet isbjørner og seler. Men du kan også se krokodiller, løver, giraffer og 3000 andre dyr!

Den sorte diamant

Diamanten er et praktfullt arkitektonisk byggverk der fasaden er av 2500 kvadratmeter sort granitt fra Zimbawe. Bygget huser det kongelige bibliotek samt ulike utstillinger, konserter, bokhandel og en koselig kafé.

Rundetaarn

Gå sneglegangen opp i Rundetårn, et av Danmarks mest kjente bygg, og få en fantastisk utsikt over byen.
Rosenborg slot i København
Den Sorte Diamant
Om bord på skipet

Om bord

Den gode, danske stemningen møter du allerede i det du går om bord. Avreise fra Oslo er kl. 16.30, og følelsen av å være på tur kommer i det du sjekker inn på Vippetangen i Oslo.

Senk skuldrene, for om bord på Københavnbåten kan du utforske den store taxfree-butikken med sitt spennende utvalg, svinge deg til live musikken, slappe av i en av barene, prøve lykken i kasinoet (kun på Pearl), nyte en bedre middag i en av restaurantene elller hvorfor ikke unne deg en behandling i wellnessenteret! Vi tilbyr behandlinger for både kvinner og menn. Og ikke glem å ta en tur ut på dekk for virkelig å kjenne på den maritime stemningen!

Neste morgen rekker du å nyte en deilig frokost før du ankommer København kl 09.45. Få gjerne med deg innseilingen til København fra dekk om været tillater det.
Deilige utekafeer på alle gatehjørner

I København

Med nesten 7 timer i København, ligger storbyen for dine føtter, og du kan få en smakebit av hva byen tilbyr.

Tar du shuttlebussen til Nørreport, ligger Torvehallerne, Københavns supre mathall med sine utallige fristelser, like ved.
Fra Nørreport tar det deg ca 10 minutter å gå til Strøget – eller besøk Nørrebro – en multikulturell bydel med fargerikt tilbud og små nisjebutikker.

Du kan også gå inn til sentrum fra terminalen. Sett av en time, og gå havnelangs til Langelinje. Foruten en outlet som har åpent alle dager hele året, ligger den velkjente "Lille Havfrue" her. Du kan også gå via det flotte Kastellet. Er været bra anbefales en stopp ved Toldboden, samt ved den nydelige Gefionfontenen. Fortsett havnelangs så får du med deg Amalienborg slott på vei inn mot velkjente Nyhavn.

Københavncruise for grupper fra 10 - 20 personer

Er dere over 10 personer? Sikre deg plass nå og bestill cruise til København ved å klikke på "Bestill nå" under.
Ved bestilling av mat for grupper:
Middag kan bestilles i 7 Seas bufférestauranten samt Blue Riband Selskapsrestaurant. Explorers Steakhouse og Marco Polo Restaurant tar dessverre ikke grupper over 9 personer. Merk også at grupper på over 9 personer vil bli plassert på småbord og ikke langbord, i restaurantene.
En av de første virkedagene etter bestilling vil du bli kontaktet av en av våre kundekonsulenter med tanke på å tilrettelegge reisen best mulig i forhold til lugarvalg, måltider og bordreservasjoner med mere.


last ned vår nye DFDS reiseapp

DFDS' nye reiseapp

Skreddersy din egen reise med DFDS' nye reiseapp. Last ned appen gratis mens du ennå er på land, så koster det ikke noe å bruke den om bord.

Til bruk før avreise:
- Sjekk restauranter, menyer, underholdning med mer for å planlegge turen.
- Skreddersy et program og opplevelser for barn
- Utforsk steder og hendelser i København

Til bruk om bord:
- Administrer og ha tillgang til dine reisedokumenter
- Motta tilbud fra restauranter og tax-free
- Følg skipets rute i sanntid til sjøs

Til bruk i København:
- Finn inspirasjon og tilbud for sightseeing og opplevelser på land


Hent appen i App Store >>
Hent appen i Google Play >>

Forsmak på et Københavncruise

Klikk på bildene for å se større utgave