​Båtreiser i Europa

Velg båtreise i ferien, og gå for en behagelig reise. Med DFDS kan du velge mange ulike ruter til og fra Norge, Danmark, Sverige, Litauen, Estland, Nederland, England, Frankrike og Tyskland.
Om du vil, lar det seg fint gjøre å kombinere ulike båtreiser og reise rundt i Europa!


beroligende utsikt fra dekk

DFDS forbinder store deler av Europa

DFDS er en av de største fergeoperatørene i Europa, og forbinder Norden, England og Baltikum med Europa.
Det samlede rutenettet gjør at DFDS Seaways nå har ruter fra de fleste steder i Nord-Europa; England, Nederland, Frankrike, Tyskland, Tallin, Litauen, Danmark, Sverige og Norge.
6.000 ansatte jobber for å sikre at DFDS Seaways' 17 passasjerskip og ferger seiler nesten 300 timer per uke og transporterer omtrent 4.000.000 tilfredse passasjerer hvert år.

Om bord på våre skip

Vel om bord på soldekk, i en av våre restauranter eller mens du slapper av på lugaren, kan du tenke på at det er bedre å slappe av om bord enn å sitte i kø i en varm bil, eller å måtte stå i kø på en flyplass.

På ruten Oslo - København kan du dessuten ha med inntil hele 50 kg bagasje per voksen og kjøre bilen rett inn på skipet som frakter deg videre. Det beste av alt er kanskje at du vel om bord har startet reisen, og at du likevel kommer deg videre uten å måtte gjøre noe annet enn å nyte.

La oss ta deg med på den første etappe av bilferien.
Uansett hva du velger ønsker vi deg velkommen om bord, og en riktig god reise!