Sommerferie i Danmark

I Danmark er det aldri langt til noe, og dersom du har planer om å besøke Legoland i sommerferien kan det være bra å vite at det kun er cirka 3 timers bilkjøring fra København til LEGOLAND® og Billund. Da får du også storbyen København med på kjøpet til bilferien. Se de fristende reisemålene som gjør ferien i Danmark enda bedre!
Det er rett og slett veldig deilig å være norsk i Danmark! 

En solfylt dag på stranden

Sommerferie i Danmark

Nordmenn har tradisjon for å feriere i Danmark. Landet har lange, hvite sandstrender vi bare kan drømme om, behagelig temperatur, og vi elsker den gode atmosfæren.
Danmark ligger ikke langt unna og landet er dessuten ekstremt barnevennlig. Det er korte avstander mellom alt du ønsker å oppleve av attraksjoner, severdigheter samt aktiviteter - og storbyer finner du innen korte avstander.
Visste du at danskene har sin egen riviera? Her kan du kan lese mer om den danske riviera!

  Ferske bakevarer i Torvehallerne

Danske matopplevelser

God mat er viktig, og Danmark kan skilte med så mye mer enn røde pølser. I København kan du spise på verdens beste restaurant, Noma, og Danmark har hele 15 restauranter med stjerne i Michelinguiden.

 

Kjærestepar koser seg under middagenMen du kan også få solid kromat og ikke å forglemme det velkjente og deilige smørbrødet. Matfestivaler, mikrobryggeri og gårdsutsalg er også noe du vil kunne finne på din ferie i Danmark, og ikke glem all den gode isen – og den må være med guf på toppen... Lykkelig famile om bord på soldekk

Til Danmark med DFDS

Det er mange muligheter hvis du ønsker å kombinere storbyferie med opplevelser for hele familien. Med DFDS kommer du deg foruten til København, til velkjente Legoland og Lalandia samt at du kan bestille feriehus og kroferie i hele Danmark gjennom våre partnere. Reiser du nord for København kommer du til Den danske riviera - navnet sier alt.
Visst du forresten at det ikke tar lengre tid å kjøre fra København til Legoland enn det tar å kjøre fra Fredrikshavn?
Hvorfor ikke kombinere din sommerferie i Danmark med et ekstra døgn på hotell i København. Storbyen byr på alt fra havnebad og badestrender til shopping, kanalbåt og akvarium.
La barna få oppleve en storby i tillegg til sand og strand i ferien.