Opplev Kim Larsen på Københavnbåten!

Gled deg til kjente klassikere og god stemning når selveste Kim Larsen entrer scenen om bord i Sky Club 27. august!

Dette får du:

  • Du får en unik konsertopplevelse til sjøs!
  • En perfekt liten ferie
  • Nesten 7 timer i deilige København
Vær rask - det er kun 80 billetter igjen!
Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Bestillinger via telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Helligdager i Danmark 2017:  12. og 25. mai, 4. og 5. juni samt 25. og 26. desember - er helligdager i Danmark, og butikker vil kunne være stengt.

Kim Larsen

Kim Larsen

Kim Larsen trenger vel ingen ytterligere presentasjon for oss nordmenn. Hvem husker vel ikke ”Papirsklip” og ”This is my life”.
Konserten om bord blir en musikalsk rundreise i hans eventyrlige sangkarriere.
Kim Larsen spiller sammen med bandet Kjukken, og byr dermed på en intim konsert der gamle klassikere kan nytes sammen med helt nye låter.
Soldekk

Ute på dekk

Hva med en tur på dekk for å få med dere solnedgangen. Kjenn vinden rufse i håret. Sjøluft og måkeskrik gjør at du kan senke skuldrene og nyte. Er været på din side kan du varme deg i soelns varme mens du nyter noe kaldt i glasset. 

Bo ekstra godt

Om du ønsker det, kan du oppgradere reisen til en Commodore lugar. Lugaren har dobbeltseng, havutsikt, og deilig frokost er inkludert på tur og retur. Du får en bedre reiseopplevelse og en god både start og slutt på reisen din.

Marco Polo restaurant

På tur med din kjære er en middag under fire øyne et høydepunkt. Hva med et deilig måltid i vår a la carte restaurant, Marco Polo, der menyen er spekket med lekre fristelser. Explorers Steakhouse byr på saftige biffer med deilig tilbehør.

Red & White Winebar

Vår "hemmelige" oase bord. Her kan du slappe av i stille og rolige omgivelser. Nyt utsikten utover havet fra armkroken til din kjære.
Hopp om bord i en kanalbåt i Nyhavn

Kanaltur

Visste du at du kan hoppe på en kanalbåt fra Nyhavn og ta en tur rundt i Københavns kanaler? Slapp av og nyt synet av kjente og ukjente perler underveis.

Tivoli

Forlystelsesparken er gøyal for både liten og stor, men byr på langt mer enn pariserhjul og berg-og-dalbane. Prøv for eksempel en av de over 40 restaurantene eller nyt synet av tusenvis av blomster!

Den Blaa Planet

På akvariet Den Blå Planet ser du alt fra levende korallrev med fargesprakende fisk, haier - som svømmer over og under deg - og sjøløver til dvergkrokodiller, sjøstjerner, krabber, færøyske fuglefjell og fargerike lundefugler.

Rundetaarn

Rundetaarn er et av Danmarks mest kjente bygg. Gå sneglegangen opp og få en fantastisk utsikt over byen. Mer utsikt kan du få om du besøker Tårnet på Christiansborg slott. Se København fra en ny vinkel og spis gjerne en deilig lunsj der i tillegg.

Forsmak på et Københavncruise

Klikk på bildene for å se større utgave