Hotellpakke til København

København er en fantastisk by, og det er nettopp derfor, det er så fint å kombinere et cruise med en hotellpakke. Når du drar på en tur til København med hotell, får du ekstra tid til å oppleve alt det København har å by på - både hygge for sesongen og de faste og folkekjære attraksjonene.
Et cruise kombinert med en hotellpakke, gjør storbyferien ekstra hyggelig og bra! Først en avslappende båtreise - så pulserende storbyliv. Du får to kvelder og netter til sjøs, og kan velge om du vil ha én ekstra dag i deilige København, eller om du ønsker flere dager.

Visste du forresten at København ble kåret til «verdens beste by å besøke i 2019» tidligere i år? Nok en god grunn til å legge inn en ekstra dag i denne herlige byen! Klikk på bildet under for å velge din pakke! 

Hvorfor velge en cruise- og hotellpakke?

  • En unik kombinasjon
  • Ekstra tid i verdens beste by – København
  • Opplev København på både dagtid og nattestid

maritim opplevelse

ÉN EKSTRA NATT, ELLER TO?

Når du bestiller en cruise- og hotellpakke får du litt av hvert – en maritim opplevelse til sjøs, både på utreise og som en god avslutning på din ferie. Du får i tillegg en opplevelsesrik, behagelig og avslappende overfart til storbyen.

Om bord kan du både nyte god mat, gjøre kupp i tax free og stresse ned med en deilig behandling i vår wellness. Kombiner ditt cruise med inntil to netter på hotell.

I København kan du gjøre akkurat det du ønsker – nyte noen dager med avslapping og deilig dansk mat, eller jobbe deg gjennom et fullspekket program fylt med opplevelser fra morgen til kveld. En ting er sikkert – du får en magisk ferie når du tar deg en tur til København med hotell.

Christianshavn

VELG BLANT FLERE HOTELLER

På en hotellpakke kan du velge blant flere ulike hoteller. Vi har håndplukket et knippe sentrumsnære hoteller som passer både for barnefamilier, par og vennegjenger som ønsker å dra på et cruise kombinert med en tur til København med hotell.

Hotellene er sentrumsnære – med kort avstand til både Nyhavn, Rådhusplassen og magiske Tivoli. Vi tilbyr hotellpakker som passer uansett budsjett. Alt fra hoteller med moderne værelser som er snille mot lommeboken, til hoteller i en klasse for seg selv!

Dersom dette er turen hvor du ønsker deg det lille ekstra, finner du flere smakfulle hoteller hvor du kan oppgradere værelset, få inngang til egen lounge, dra på spa eller hoppe i bassenget!


DFDS er "Europas ledende fergeoperatør 2018"!

I 2017 vant vi også «World's Leading Ferry Operator».​
Det er vi veldig stolte av!
World Travel Award