Legg påskeferien til København

Det skal godt gjøres å være sur på tur i København. Med det beste innen nordisk matkunst, kultur og uteliv er det stor sjanse for at smilet ditt sitter løsere enn vanlig. Unngå overfylte løyper og bli med oss til vidunderlige København og sjekk inn på Imperial hotell i påsken.
Selv om butikkene i København er stengt de røde dagene i påsken, er det fortsatt massevis å finne på. Lengre ned på siden kan du se forslag til påskeaktiviteter i København.

Dette venter deg:

  • En deilig cruiseopplevelse
  • Et hyggelig opphold på sentrumsnære Imperial Hotel
  • God tid i København
Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når to deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Ved bestilling per telefon tilkommer et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser.
Helligdager i Danmark 2017: 13., 14. og 17. april, 12. og 25. mai, 4. og 5. juni samt 25. og 26. desember - er helligdager i Danmark, og butikker vil kunne være stengt.

Dobbeltværelse på Imperial Hotel

Imperial Hotel

Det klassiske og moderne Imperial Hotel ligger på Vesterbro, et steinkast fra Rådhuspladsen. Rommene er både hyggelige og romslige, og legger til rette for en god natts søvn.
Hotellet er det perfekte sted for å slappe av og ta det med ro. Ønsker du å spise i nærheten, kan vi anbefale hotellets egne restaurant L’Apettito. Her kan du velge mellom flere deilige italienske retter.
Eller hva med å synke ned i en av de deilige stolene i loungen, og nyte et glass vin foran peisen?
Imperial har også gode familieværelser!
Lousiana - kunstmuseum

Louisiana

Ta toget til Humlebæk! Det vakre museet, Louisiana Museum of Modern Art, ligger 40 kilometer nord for København. Her får du forfriskende og nyskapende samtidskunst samt modernistiske klassikere i vakre omgivelser. Du kan også besøke ”børnehuset” – der barna kan lage akkurat de kunstverkene de har lyst til. Anbefales! Sjekk åpningstider før avreise.

Den Blå Planet

Her vil du kunne se alt fra levende korallrev med fargesprakende fisker, haier - som svømmer over og under deg, sjøløver til dvergkrokodiller, sjøstjerner, krabber, færøyske fuglefjell og fargerike lundefugler.
Ta en tur på kanalen

Kanaltur

Lyst på mer båtliv enn havnepromenaden kan tilby? Da kan du borde en kanalbåt fra Nyhavn og ta en 2 ½ times tur rundt i Københavns pittoreske kanaler, eller du kan hoppe av og på båten som du vil. Dette er en enestående mulighet til å se København fra den maritime siden, og noen skjulte skatter åpenbarer seg!

Langelinie Outlet

For den shoppingglade er Langelinie outlet åpent alle dagene i påsken – også de røde. Går du fra Nyhavn, så legg turen forbi Amalienborg slott, Gefion-fontenen, Toldboden og den Lille Havfrue i samme slengen!

Forsmak på Cruise og hotell

Klikk på bildene for å se større utgave