Aktiviteter til teambuilding og kick off

En Kick Off skal gi de ansatte motivasjon og et positivt løft. Teambuilding og sosiale aktiviteter kan være med å bidra til dette, og om bord er det ikke langt fra business til pleasure. Er du på Kick Off, ta med dine medarbeider på teambuilding, aktiviteter og events om bord, og gi ditt arrangement det lille ekstra!

  • En Kick Off kan gi den nødvendige vitamininnsprøytningen medarbeiderene trenger
  • Teambuilding setter fellesskapet i fokus
  • Styrk relasjonene til, og mellom dine kollegaer

Ta en pause i møtene og sett teambuiling på agendaen. Vi tilbyr sosiale aktiviteter om bord og i København. Velkommen til felles utfordringer og samhold. Vi skreddersyr gjerne aktiviteter for dere. Ta kontakt for mer informasjon og priser.

man får sett mange spennende severdigehter på en guidet omvisning på kanalbåt

Inspirerende og lønnsomt

Å ta med de ansatte på jobbtur med overnatting, har vist seg å være en investering som gir avkasting for bedriften på mer enn en måte. Miljøforandring, nye impulser og teambuilding gir energi og inspirasjon, så vel som mer fornøyde og sammensveisede ansatte. 

Men å ta med jobben ut av kontoret og inn i en feriekontekst er langt fra noe nytt konsept.

Med 40 års erfaring som konferansehotell til sjøs, vet vi i DFDS hva som kreves for at seminaret eller kick-off’en skal bli vellykket. Og når ingen må hente i barnehagen etter endt arbeidsdag, får dere også mer tid til å være sosiale og bli bedre kjent.

Har man det gøy sammen, jobber man bedre sammen! Les mer om vårt Konferansecruise.