Ting å gjøre om bord

Følelsen av København får du i det du går om bord på Københavnbåtene Pearl Seaways og Crown Seaways.
Etter en middag på en av restaurantene er det tid for en morsom kveld. Kanskje frister det med shopping i vår tax-free, Sea Shop, dans til levende musikk i nattklubben, eller ta deg en dukkert eller en manikyr i Bubble Zone.

Lugarer på Københavnbåten

Lugarer

Nyt den luksusen det er å sove komfortabelt mens du er på reise. Våre skip tilbyr mange ulike typer overnatting, og vi har lugarer for ethvert budsjett - fra økonomi til suiter.
Restauranter på Københavnbåten

Restauranter

Nyt en deilig middag på en våre mange restauranter ombord. Velg mellom: pizza/pasta restaurant, bugnende buffé restaurant, deilig a la carte restaurant og fristende steakhouse.
Shopping på Københavnbåten

Tax free shopping

I vår Sea Shop, finner du et stort utvalg av kvalitetsvarer; alt fra leketøy,klær og sko til vesker, glass, smykker, sjokolade, drikkevarer og mye mer - alt til gunstige taxfree priser.
Underholdning på Københavnbåten

Underholdning og barer

Våre skip er den perfekte arena for en flott kveld. Etter et førsteklasses måltid i en av restaurantene, har du mange muligheter for underholdning eller avslapning. Valget er ditt.
Våre skip på ruten Oslo - København

Skip

Crown Seaways og Pearl Seaways heter våre to skip på ruten Oslo - København. De er faktisk blant Danmarks største hoteller.
Underholdning for barn på Københavnbåten

Underholdning for barn

Båt + barn = sant! Bli med i Piratklubben, gå på skattejakg og kanskje få en klem av Jack the Pirate. Våre skip er den perfekte arena for en reise med familien.
Våre skip på andre ruter

Om bord på andre ruter

Les mer om hva våre skip på ruten Amsterdam - Newcastle, på den engelske kanal samt Østersjøen kan tilby deg av restauranter, shopping og eventuelt lugarer.

Om bord på våre skip

Vel om bord på soldekk, i en av våre restauranter eller mens du slapper av på lugaren, kan du tenke på at det er bedre å slappe av om bord enn å sitte i kø i en varm bil, eller å måtte stå i kø på en flyplass.

På ruten Oslo - København kan du dessuten ha med inntil hele 50 kg bagasje per voksen og kjøre bilen rett inn på skipet som frakter deg videre. Det beste av alt er kanskje at du vel om bord har startet reisen, og at du likevel kommer deg videre uten å måtte gjøre noe annet enn å nyte.

La oss ta deg med på den første etappe av bilferien.
Uansett hva du velger ønsker vi deg velkommen om bord, og en riktig god reise!