​Nørrebro Bryghus

Nørrebro Bryghus er et mikrobryggeri som tilbyr både ølsmakinger og deilige lunsjretter. De har som mål å spre den danske ølkulturen, gjennom å tilby gjestene enestående smaksopplevelser og spre lysten på å drikke nytt og spennende håndbrygget øl. Lokalet er noe helt for seg selv, der man har utsikt over de store ølfatene som brygger ølet i første etasje, mens man sitter og koser seg med øl og mat i andre etasje. Med sin industrielle stil preget av stål, mur og varm belysning er Nørrebro Bryghus det perfekte sted å nyte spesialbrygget øl og kanskje Københavns beste fish and chips!

Dette får du på Nørrebro Bryghus:

  • ​​Spennende og godt kvalitetsøl
  • ​​​Populært område
  • Ny opplevelse
Nørrebro Bryghus omvisning

Ølet

Hos Nørrebro Bryghus er alle lidenskapelig opptatt av øl, noe man merker både på kvaliten på ølet og engasjementet til servitørene. Hver av øltypene har sitt egne unike preg, med malt, humle, gjær og vann som sine viktigste ingredienser. Nørrebro Bryghus lar seg inspirere fra en rekke ulike kulturer når de lager ølet sitt, så her kan man finne øl som både har amerikansk, tysk, belgisk, tjekkisk og engelsk karakter. Bryggmester Peder Sonne er et fast innslag i mikrobryggeriet, og han stikker innom flere ganger i uken for å forsikre seg om at bryggingsprosessen går som den skal.
Nørrebro Bryghus bartender

Hva de tilbyr

Dersom du er litt over gjennomsnittet interessert i øl, tilbyr Nørrebro Bryghus både rundvisning og ølsmaking. Her får du både en lærerik innføring i bryggningen og ølets univers, samt smaksprøver av ulike sorter. Gjennom bestilling av din reise hos DFDS kan du reservere rundvisning dersom du reiser med en gruppe på minst 8 personer. Ønsker du heller å slappe av, nyte øl og god mat, tilbyr også Nørrebro Bryghus flere lunsjretter som sandwich og fish and chips. Dette kan også bestilles gjennom DFDS før avreise.
Lokalet Nørrebro Bryghus

Litt historie

Brygghuset ble opprettet i 2003 og de har siden åpningen brygget over 200 forskjellige øltyper. Det brygges i underkant av 200.000 liter øl årlig, og på grunn av den store etterspørselen etter flaskeøl ble de i 2005 nødt til å utvide, og startet et tilleggsbryggeri som ligger litt utenfor Roskilde. For å sikre at kvaliteten og tradisjonen blir ivaretatt er det de samme bryggerne som tar seg av bryggingen begge steder. Flaskeølet kan man nå få tak i både på lokale supermarkeder og spesialbutikker i hele Danmark, i tillegg til at man kan kjøpe for å ta det med seg hjem fra mikrobryggeriet.
Uteservering Nørrebro Bryghus

Området

Nørrebro Bryghus ligger som navnet antyder i bydelen Nørrebro. Til fots kommer man seg hit på ca. 15 minutter fra DFDS sin bussholdeplass Nørreport. Og har man først tatt turen til Nørrebro, er det verdt å bli værende en stund. Bydelen har i de siste tiårene blomstret opp til å bli en av de mest populære delene av København. Her bugner det av hyggelige cafèer, trendy barer og designerbutikker. Ta turen til Elmegade dersom du ønsker designerkupp, eller til Ravnborggade dersom du et på utkikk etter antikviteter.