Tilbudet du søkte er dessverre ikke lengre tilgjenglig.

Her finner du derimot aktuelle tilbud til enhver tid:

Minicruise
Cruise og hotell
Båtreise Oslo - København

A la carte i Marco Polo

om bord

Flere restauranter å velge mellom
Bestill måltidene før avreise, så kan du spise der du vil, når du vil! Vi har flere restauranter å velge mellom, og blant alternativene finner du både buffé, a la carte og steakhouse.

Reserver bord i restauranten
Ved å bestille måltider hjemmefra reserverer du samtidig bord i restauranten på det tidspunktet du ønsker, og kan hoppe over køen.

Når du bestiller og betaler før du reiser, betaler du i norske kroner. Om bord betaler du i danske kroner, dermed sparer du også penger på å gjøre dette. Husk at barn spiser gratis frokost ved bestilling hjemmefra! 

Shopping
I tax-free butikken er det alltid gode tilbud. Kosmetikk, kremer og deilige dufter, ting til hjemmet, smykker og klokker, klær og sko er bare noe av det vi kan friste med.
Nyhavn

i København

Shopping
I København finner du alt du måtte ønske av butikker, fra dyre motehus og store shoppingsentre til kjedebutikker og små vintagebutikker. Det anbefales å ta en avstikker vekk fra Strøget. Prøv for eksempel Købmagergade og en av sidegatene for å finne det lille ekstra du ikke finner hjemme.

Amalienborg
Om vinteren bor kongefamilien oftest på Amalienborg slott, et steinkast fra Nyhavn. Den kongelige livgarde står vakt ved den åttekantede plass, og har vaktskifte hver dag kl. 12. Om vinteren er det færre mennesker her, så nå er tiden på året der du best kan få med deg vaktskiftet i ro og fred.

Hotel Chocolat
Er det kjølig ute - få igjen varmen hos Hotel Chocolat i Østergade 13, i starten av Strøget. Velg en vanlig kakao, en med mokka, mint, chili, melkesjokolade eller hva med husets egen “Made in Copenhagen" – laget på helt nymalte kakaobønner!