HER FINNER DU aktuelle TILBUD på reise til København

Det er mulig tilbudet du søkte ikke lengre finnes.
Under ser våre gode tilbud akkurat nå. La deg friste av en miniferie til København:

Tilbud og restplasser
Minicruise
Cruise og hotell
Båtreise Oslo - København

Soldekk

om bord

Soldekk, Tax-free og Wellness
Etter å ha slappet av på dekk kan du ta turen til vår tax-free shop og handle dine favoritter til ekstra gode priser.
Hvorfor ikke bruke litt egentid til avspennende massasje, ansiktsmassasje, manikyr eller pedikyr til ferieføttene? Bestill time om bord. 

Flere restauranter å velge mellom
Bestill måltidene før avreise, så kan du spise der du vil, når du vil! Vi har flere restauranter å velge mellom, og blant alternativene finner du både buffé, a la carte og steakhouse - bestill bord hjemmefra, så er du sikret plass til det tidspunktet du vil spise. 

Red & White Winebar
Vår "hemmelige" oase bord. Her kan du slappe av i stille og rolige omgivelser. Nyt den flotte utsikten med noe godt i glasset.
Nyhavn

i København

Shopping
I København finner du alt du måtte ønske av butikker, fra dyre motehus og store shoppingsentre til kjedebutikker og små vintagebutikker. Det anbefales å ta en avstikker vekk fra Strøget. Prøv for eksempel Købmagergade og en av sidegatene for å finne det lille ekstra du ikke finner hjemme.

Rosenborg slott
Slottet er ikke bare en vakker historisk bygning. Her ser du blant annet de danske kronregalier og kronjuveler utstilt. Slottet ligger i Kongens Have, ikke langt fra Kongens Nytorv og Nyhavn, og er en av de mest populære parkene i København.

Kanaltur
Hvorfor ikke borde en kanalbåt fra Nyhavn og ta en
2 ½ times tur rundt i Københavns pittoreske kanaler, eller hoppe av og på båten som du vil. Se København fra den maritime siden og opplev nye spennende sider med byen!

​DFDS er "Verdens ledende fergeoperatør 2018"!

I 2019 vant vi også «Europe`s Leading Ferry Operator».​
Det er vi veldig stolte av!
World Travel Award