Hjelp til bestilling på nett

Om du er usikker på hvordan du skal bestille reisen din på nett, se veiledningen under.

Har du bestilt hos oss før, lønner det seg å logge inn til ”Mine sider” på trinn 1 (Går ikke om du benytter minionline-booking på forsiden). Da vil bookingsystemet huske dine personalopplysninger, og du vil slippe å legge inn disse på nytt, samtidig som du vil kunne se dine tidligere reiser på samme kundekort. Du logger inn øverst til høyre på siden (gjelder kun ruten Oslo - København).

Trinn 1: Bestill eller søk pris

Velg ønsket rute for utreise. Velg avreisedag og måned for hhv. utreise/hjemreise. (Ved transportreise fyller du også inn om du ønsker én vei eller tur/ retur). Velg antall passasjerer. Nb – maks 9 personer per bestilling. Dersom kjøretøy medbringes, velg størrelse. Om ikke, la velgeren stå på ”ingen kjøretøy”.
Klikk på knappen ”Fortsett” for å gå videre til trinn 2.

Trinn 2: Om bord – lugarer

Velg antall lugarer fra alternativene som vises på skjermen. På Minicruise (t/r med samme skip), velger du kun lugar på utreise. Du vil få samme lugartype på hjemreisen. Pris: Totalpris kommer opp oppe til høyre på siden. Velger du ny lugar, klikk ”oppdater pris” oppe til høyre på siden for å se den nye prisen. Klikk på knappen ”Fortsett” for å gå videre til trinn 3.

Trinn 3: Om bord – måltider

Velg hvilke måltider du ønsker om bord ved å klikke ved det ønskede måltidet. Klikk ”i” for å lese mer om hvert enkelt måltid. Velger du ”middag”, husk å bestille bordsetting også. Om du ikke ønsker servering om bord, klikk ”nei takk” ved kategoriene ”middag”, ”frokost” og ”litt ekstra”. Pris: Totalpris kommer opp oppe til høyre på siden. Velger du måltid, klikk ”oppdater pris” oppe til høyre på siden for å se den nye prisen.
Klikk på knappen ”Fortsett” for å gå videre til trinn 4

Trinn 4: Ekstra – forsikring

Klikk av for om du ønsker avbestillingsbeskyttelse eller ikke. Pris: Totalpris kommer opp oppe til høyre på siden. Velger du forsikring, klikk ”oppdater pris” oppe til høyre på siden for å se den nye prisen.
Klikk på knappen ”Fortsett” for å gå videre til trinn 5.

Trinn 5: Ekstra – tilkjøp

Velg om du ønsker å kjøpe til opplevelser i land, eller overraskelser på din lugar ved å klikke på pil ned.
Klikk på knappen ”Fortsett” for å gå videre til trinn 6

Trinn 6: Navn/ Adresse – Kontaktopplysninger

Alle felter merket med * må fylles ut.
Klikk på knappen ”Neste” for å gå videre til trinn 7

Trinn 7: Informasjon om de reisende

På grunn av sikkerhetsforskrifter trenger vi informasjon om fornavn, etternavn, kjønn, alder og nasjonalitet. Har du bestilt mer enn en lugar, vennligst plasser de reisende i riktig lugar. Har du ikke alle navn, kan disse fylles inn senere, men ikke senere enn 48 timer før avreise.
Klikk på knappen ”Fortsett/ oppdater” for å gå videre til trinn 8.

Trinn 8: Bekreft og betaling – bekreft din reise

Gå igjennom din bestilling og kontroller at alt du har lagt inn er riktig. Om alt er ok, huk av for at du godkjenner din bestilling samt at du har lest våre reisebestemmelser. Lag/ fyll inn et passord (min 5 tegn) for at du skal kunne få tilgang til din bestilling via ”min side” senere. Om du må justere/ endre på noe, kan du klikke på trinnene øverst på siden for å komme tilbake i bestillingen – for så å klikke ”Fortsett” for å komme dit du var.
Klikk på knappen ”bekreft bestilling” for å gå videre til trinn 9.

Trinn 9: Betaling

Når du bestiller en reise med DFDS Seaways må du betale med kredittkort direkte via våre nettsider.
Et debetkort er et betalingskort hvor avregningen skjer fortløpende mot saldo på innehaverens konto.

Betalingen må bekreftes med bank-id

Legg inn ditt kortnummer, cvc og utløpsdato og trykk ”send”.
Følgende tekst kommer opp på skjermen: ”Reisen er nå bestilt og betalt”. Notér deg ditt Bookingnummer. Du kan skrive ut bekreftelsen ved å klikke på ”Skriv ut”, men vil også motta den på e-post med din oppgitte e-post adresse. Dette er din bekreftelse på at reisen med angitte opplysninger er bestilt hos DFDS Seaways. Ta godt vare på disse opplysningene da disse er nødvendig hvis du senere skal kunne endre/avbestille reisen.

Har du spørsmål? – ring oss på 21 62 13 40 – eller send en mail til kundeservice@dfds.com
Velkommen om bord og god reise!