FÅ EN TIDLIG START PÅ FERIEN!

Nå tilbyr vi tidlig ombordstigning, slik at du kan få ekstra glede av skipets fasiliteter.
Kom om bord og start ferien allerede fra kl. 12:30! Vår pizzarestaurant, Little Italy, holder åpent fra 12:00, og her kan du unne deg en deilig Italiensk lunsj. Hva smaker vel bedre enn en pizza bakt i steinovn- akkurat slik som i Italia? Fra 14:30 kan dere ta turen innom Bubble Zone for en dupp i bassenget, eller nyte en kopp kaffe med noe godt attåt i Espresso House.


Nå lurer du kanskje på når du får tilgang til din lugar? Dersom du har en Commodorelugar, får tilgang til lugaren allerede fra kl. 12:30 ​- installer deg og nyt! Reisende i standardlugarer, får ved ombordstigning, informasjon om hvilket tidspunkt lugaren er klar for a inntas (senest 15:15).

Tider for ombordstigning:

  • Passasjerer uten kjøretøy fra kl. 12:30-16:15
  • Passasjerer med kjøretøy og sykkel i perioden fra kl. 14:15- 16:15


 

Little Italy - åpner 12:00

Little Italy åpner allerede 12:00, slik at du du nyte en deilig lunsj om bord. Menyen er enkel, og rettene er tilberedt med de beste råvarer. Velg og vrak blant klassiske antipasti, lekre pizzaer & delikate pastaretter. Til dessert kan du smake på søte fristelser og ost. Buon appetito!

Unn deg en Commodorelugar

Unn deg en ekstra komfortabel reiseopplevelse i en av våre Commodorelugarer. Lugarene er av hotellstandard, med havutsikt, TV, internett og frokost inkludert. Oppgraderer du dessuten til våre de luxe-typer eller suiter, har du tilgang til en egen Commodore-lounge med snacks og drikke. 
OG det beste av alt- room service! Denne tjenesten gjør at reisen får et enda hyggeligere touch. Velg å få frokosten servert på lugaren mens du nyter innseilingen, eller besøk restauranten for å velge blant hele utvalget.

Espresso House - åpner 14:30

Ta turen innom den populære Espresso house, og nyt utvalget av kalde og varme drikker, i tillegg til søte bakverk, sprø salater og nysmurte smørbrød. Espresso House åpner 14:30 og dette er det perfekte stedet for en rolig start på ferien. Slå deg ned i de hyggelige omgivelsene! Navigators bar er åpen fra 13:30.

Bubble Zone - åpner 14:30

Er du en badenymfe? Da er dette stedet for deg!  Det finnes et bassengområde på begge skip, og åpningstiden her er kl. 14:30.
På Pearl Seaways kan du plaske i to boblebad og ett badebasseng (ikke barnebasseng). På Crown Seaways finnes ett lite barnebasseng, ett badebasseng og ett boblebad.
Garderobene i bassengområdet er unisex med lukkede omkledningsrom.
Entré bassengområdet (inkl. håndkle):
Voksen dkk 50,- / barn dkk 25,-
(På Pearl Seaways inkluderer dette også adgang til bassengområdet ute på dekk som åpner ca 1. mai)