FÅ EN TIDLIG START PÅ FERIEN!

Nå tilbyr vi tidlig ombordstigning, slik at du kan få ekstra glede av skipets fasiliteter. Alle gjester kan benytte seg av tidlig ombordstigning. Dette koster ikke noe ekstra og må ikke bestilles på forhånd.
Kom om bord og start ferien allerede fra kl. 12:30! Vår pizzarestaurant, Little Italy, holder åpent fra 12:00, og her kan du unne deg en deilig Italiensk lunsj. Hva smaker vel bedre enn en pizza bakt i steinovn- akkurat slik som i Italia? Fra 14:30 kan dere ta turen innom Bubble Zone for en dupp i bassenget, eller nyte en kopp kaffe med noe godt attåt i Espresso House.


Nå lurer du kanskje på når du får tilgang til din lugar? Dersom du har en Commodorelugar, får tilgang til lugaren allerede fra kl. 12:30 ​- installer deg og nyt! Reisende i standardlugarer, får ved ombordstigning, informasjon om hvilket tidspunkt lugaren er klar for a inntas (senest 15:15).

Tider for ombordstigning:

  • Passasjerer uten kjøretøy fra kl. 12:30-16:15
  • Passasjerer med kjøretøy og sykkel i perioden fra kl. 14:00- 16:15


 

Little Italy - åpner 12:00

Little Italy åpner allerede 12:00, slik at du du nyte en deilig lunsj om bord. Menyen er enkel, og rettene er tilberedt med de beste råvarer. Velg og vrak blant klassiske antipasti, lekre pizzaer & delikate pastaretter. Til dessert kan du smake på søte fristelser og ost. Buon appetito!

Unn deg en Commodorelugar

Unn deg en ekstra komfortabel reiseopplevelse i en av våre Commodorelugarer. Lugarene er av hotellstandard, med havutsikt, TV, internett og frokost inkludert. Oppgraderer du dessuten til våre de luxe-typer eller suiter, har du tilgang til en egen Commodore-lounge med snacks og drikke. 
OG det beste av alt- room service! Denne tjenesten gjør at reisen får et enda hyggeligere touch. Velg å få frokosten servert på lugaren mens du nyter innseilingen, eller besøk restauranten for å velge blant hele utvalget.

Espresso House - åpner 14:30

Ta turen innom den populære Espresso house, og nyt utvalget av kalde og varme drikker, i tillegg til søte bakverk, sprø salater og nysmurte smørbrød. Espresso House åpner 14:30 og dette er det perfekte stedet for en rolig start på ferien. Slå deg ned i de hyggelige omgivelsene! Navigators bar er åpen fra 13:30.

Bubble Zone - åpner 14:30

Er du en badenymfe? Da er dette stedet for deg!  Det finnes et bassengområde på begge skip, og åpningstiden her er kl. 14:30.
På Pearl Seaways kan du plaske i to boblebad og ett badebasseng (ikke barnebasseng). På Crown Seaways finnes ett lite barnebasseng, ett badebasseng og ett boblebad.
Garderobene i bassengområdet er unisex med lukkede omkledningsrom.
Entré bassengområdet (inkl. håndkle):
Voksen dkk 50,- / barn dkk 25,-
(På Pearl Seaways inkluderer dette også adgang til bassengområdet ute på dekk som åpner ca 1. mai)