30 % rabatt for medlemmer av KNIF innkjøp

Gjennom bedriftsavtalen med DFDS Seaways har Knif Innkjøp fast avtalepris på KonferanseCruise til København på inntil 30 %.

Dette får du på ET konferansecruise:

  • Alt og alle samlet på ett sted
  • Moderne fasiliteter med havutsikt
  • Opplev fantastiske København

Kampanje!

  • Kontakt oss for flere gode tilbud i juni og august.
  • 50% rabatt på standardlugarer!

Kampanje

Du får både faglig og sosialt påfyll

klar for faglig påfyll

Faglig

Vi har topp moderne konferanselokaler i ulike størrelser; alt fra grupperom med fantastisk havutsikt til store auditorier. Med hele 6 timer konferanse under landligge i Oslo har du rikelig med tid for eksterne foredragsholdere til ditt arrangement.
sosialt og trivelig

...og sosialt

Om bord på skipet serverer vi utsøkt dansk mat laget fra bunnen av i en våre mange restauranter.  Ønsker du sosiale aktiviteter tilbyr vi ulike smakninger i vinbaren, underholdning og selvfølgelig våre populære temapakker for grupper i København.
kanalbåt med jobben

Temapakker i København

Miljøforandring og nye impulser gir energi og inspirasjon, så vel som mer fornøyde og sammensveisede ansatte. Vi legger til rette for at konferansen inneholder god og fornuftig balanse mellom faglig innhold og sosialt samvær. Prøv en av våre spennende temapakker for å få mest mulig ut av de timene dere er i land i København.
Seil en vei og fly tilbake

Fleksible pakkeløsninger

Våre tilbud kan kombineres med en ekstra natt eller flere i København på et av våre samarbeidshoteller. Andre ganger er det behov for å sette av kun en dag til konferanse. Med kombinasjonen seil/fly tilbyr DFDS Seaways et unikt kurs og konferanseprodukt til forretningsreisende. Så seil gjerne en vei og fly tilbake.

Trenger dere hotell i København?

Har dere behov for et ekstra døgn i København? Vi samarbeider med flere hoteller tilrettelagt for kurs og konferanser. Felles for disse er sentral beliggenhet, gode konferansefasiliteter, høy standard og hyggelig service.
Se de ulike hotellene, eller spør din kontakt i DFDS for mer informasjon.

DFDS er "Europas ledende fergeoperatør 2018"!

I 2017 vant vi også «World's Leading Ferry Operator».​
Det er vi veldig stolte av!
World Travel Award