Ferie med barn om bord på DFDS fra Oslo til København

Båt og barn er en god kombinasjon. Barna får utforsket en ny og spennende verden samtidig som foreldrene kan slappe av. Ta med barna på båt og få en bekymringsløs reise. Ta med barna på båt til København – de vil elske det! Du slipper en lang biltur med kranglende og grinete barn i baksetet. Båtturen er en opplevelse i seg selv. Det er som et eventyr, en helt ny verden full av kriker og kroker som må oppdages av små pirater – og det både ute og inne!

En reise med familien gir deg:

  • En opplevelse rikere for barna
  • En avslappende reise for foreldrene
  • En bekymringsløs reise for hele familien
Betingelser: Laveste fra-pris når 4 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her. 
Barnefamilie på dekk

Båt + barn = sant

Bare det å gå eller kjøre om bord på båten er spennende for barn, og ikke minst det å bo på lugar med hele familien. Det å springe rundt på noe som beveger seg er fasinerende og gir en egen frihetsfølelse.
I tillegg har de minste et eget underholdningsprogram som holder dem i ånde det meste av reisen, og er dere heldige treffer dere Jack the Pirate på en av sine hilserunder.
Softice i 7 Seas

Soft Ice i 7 Seas

I Bubble Zone er det lek og moro og muligheten for å treffe nye venner er stor. Her kan man tegne, leke i ballbingen, se på film, eller plaske i bassenget. Det er egen barnemeny i restaurantene, men i buffé restauranten 7 Seas kan barna selv forsyne seg fra barnebufféen – og softis-maskinen er en hit, blant både store og små…
Når barna koser seg og har det gøy, vil mor og far også kunne slappe av og nyte båtreisen.
Maskot Jack The Pirate gir barna en god klem

Ingen krangling i baksetet

Barna slipper både lange bilturer og timer med stillesitting i tog ved at dere tar båt. De kan være om bord på båten og oppdage nye ting med hele familien.
Det å være sammen alle sammen, ha god tid til hverandre og bo på samme lugar, er en god opplevelse for de fleste.
De små piratene kan springe rundt på dekk, være i Kidz' Club eller Bubble Zone, samt kanskje møte Jack the Pirate om bord.
Barna er klar for en dag i Tivoli fylt av glede og spenning

Barnevennlige København

Maten er god, du skjønner språket og byen tilbyr et vell av aktiviteter for store og små. Blant annet:
Tivoli – er den velkjente hovedattraksjonen, men København har også en flott dyrehage, Amalienborg slott, Rundetårn – med sin flotte utsikt over byen, kanalbåtene – som viser deg byen på en maritim måte, Den Blå Planet - det store akvariet og Tycho Brahe Planetarium - et opplevelsessenter for astronomi og romfart.