Ta danskebåten fra Oslo til København med DFDS

De fleste nordmenn har et forhold til begrepet danskebåten - båtene som bringer reiselystne nordboere til herlige Danmark. Det er viden kjent at det er deilig å være norsk i Danmark. Lange strender, lun atmosfære, dansk design og mat - det er ikke rart vi elsker vårt kjære naboland. Dette sammen med danskebåten er en uslåelig kombinasjon!
Med avreise i perioden 21. juni til 11. august 2019, er frokost inkludert i prisen

Betingelser: Laveste fra-pris når 4 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her. 
Dronning Maud

Fra Danskebåten til Københavnbåten

”Danskebåten”, eller Danmarksbåten er blitt et begrep folk flest har et forhold til, og som gjerne forbindes med god mat og drikke, hygge, avbrekk i hverdagen, underholdning og moro.

Fordi DFDS er det eneste rederiet som seiler til København, synes vi det er mer forbrukervennlig å kalle oss for en ”Københavnbåt”, så er nye og gamle gjester helt sikre på hvor de kan reise med nettopp oss.

Med Københavnbåten har DFDS skapt en hyggelig, spennende, trygg og god opplevelse for store og små, unge og gamle. Skipene tilbyr service og tilbud av ypperste slag.
Suite med boblebad på dekk

Cruiseopplevelse

Mange av de som reiser med DFDS i dag tar turen som et lite cruiseopphold.
Du finner fasiliteter som blant annet spa, shopping, livemusikk, badebasseng og soldekk.

I tillegg er det vår store stolthet å kunne tilby et svært godt utvalg av forskjellige restauranter. Alt fra kaffebar, til klassisk italiensk restaurant, vår danske buffet i Seven Seas Restaurant, og Sjø - som er vår a la carte restaurant.

Båten har mange ulike lugarer, fra enkle og rimelige firemannslugarer, til luksuriøse lugarer med balkong, jacuzzi og roomservice. Noe for et hvert budsjett.

Danskebåtens historie

Visste du at ruten Oslo - København er verdens eldste og fortsatt eksisterende passasjerrute?
  • Den har hatt flere stopp på veien, der i blant Frederikshavn, Larvik og Moss.
  • I 1875 fikk passasjerene en "kraftig" standardhevning med at hjuldamperen Christiania fikk madrasser på 2. klasse.
  • I 1905 seilte ruten Oslo-København direkte med nye skip, Dronning Maud og Kong Haakon.
  • I 1936 kom det første kombinerte bil- og passasjerskip, ms Kronprins Olav.
  • I 1983 revolusjonerte DFDS fergetrafikken med den første "mega-ferge", dvs. 1600 passasjerer og 400 biler.
Ute på dekk
Tid til hverandre om bord
Klikk på bildene for å se større utgave