​Båt fra Oslo til København hver dag

DFDS er det eneste rederiet som seiler fra Oslo til København. Båten til København fra Oslo seiler hver dag. Slipp kø gjennom Sverige og la ferien starte i det du kjører om bord. Senk skuldrene og nyt et deilig måltid, shopping i taxfree butikken, eller ta et bad med barna i BubbleZone. København er et ypperlig utgangspunkt for resten av  reisen.

Dette får du ved å ta båt fra Oslo til København:

  • Kom uthvilt frem uten å ha kjørt en kilometer
  • Et innholdsrikt avbrekk fra kjøreturen
  • Det beste utganspunktet for turen videre
Betingelser: Laveste fra-pris når 4 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her. 
Klare for båttur

Få en behagelig reise

Fra det du kommer om bord på Københavnbåten er alt tilrettelagt for at du skal få en behagelig, innholdsrik, og samtidig avslappede sjøreise. Legg bagasjen på lugaren, og start båtturen med å se utseilingen fra dekk. Kjenn at stress og mas forlater kroppen.

Etterpå at det tid til både shopping og kanskje en dukkert i bassenget? I BubbleZone har barna sitt eget lekeområde, mens mor kan unne seg en behandling i wellnessavdelingen- en avslappende massasje eller en pedikyr.

Samle hele familien og nyt et deilig måltid i en av restaurantene. Om bord finner du alt fra pizza i Little Italy, biff, eller middagsbuffé  hvor du plukker og mikser selv - og her kan barna lage sin egen softis til dessert!

Tenk at når du våkner utvilt neste morgen, klar til å legge Danmark og Europa for dine føtter, har du tilbakelagt 600 km, uten selv å ha kjørt en eneste kilometer!   

Høibro plads

Ta ferge mellom Oslo og København

Start reiseeventyret i København. Enten du skal på ferie i Danmark, eller andre steder i Europa, er et stopp innom København gøy både for både liten og for stor!

Besøk Zoo, Tivoli, Experimentarium  eller den Blå Planet, og vi kan garantere at både barna og de voksne blir mettet på opplevelser - i det minste for en liten stund!

Sightseeing
København er full av både sightseeing- og shoppingmuligheter. Spaser ned Strøget og inn i Latinerkvarteret og sving innom noen av Københavns beste secondhand-, vintage-, og bruktbutikker.

Kort vei videre til resten av Europa
Etter en behagelig reise om bord, og etter noen timer, en dag eller to med opplevelser i København, blir plutselig veien videre til resten Danmark og Europa kortere enn man tror!

Din båtreise til København kan se slik ut:

Klikk på bildene for en større utgave