​Restplass på ènveisreise

Skal du én vei, Oslo - København eller København-Oslo, kan du gjøre et kupp. Reiser du i Standardlugar med eller uten vindu, koster det fra kun kr 499,- pr. lugar pr. vei! Uansett om dere er 1, 2, 3, 4 eller 5 personer på lugaren. Å velge sjøreisen er avstressende. Ingen kø eller stress, bare tid til å bruke på hverandre.

Dette får du:

  • Få en god og avslappende start på ferien​
  • Både behagelig og moro for hele familien
  • ​Rimelig og enkelt
NB! Tilbudet gjelder kun for transportreiser i Standard lugarer (ikke for reise tur/retur med samme skip/minicruise, eller Premiumlugarer). Pris for bil kommer i tillegg. "Parkering om bord" kan ikke benyttes på denne reisen.​ 
   
Betingelser: Laveste fra-pris når 4 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her. 
Mor og sønn i basseng på soldekk

Moro for hele familien

Hos DFDS legger vi alt til rette for at barna skal ha det gøy på tur! Vi har eget program for barna, som inkluderer morsomme aktiviteter og underholdning. Vår trofaste maskot Jack The Pirate kikker innom både titt og ofte for å hilse på, og byr på gode klemmer til den som vil ha. I Bubble Zone på dekk 6 er det fine bademuligheter for både voksne og barn. Bubble Zone har også en egen wellnessavdeling dersom de voksne ønsker å unne seg litt ekstra.

Husk også at det er lurt å bestille måltider før avreise. Ved forhåndsbestilling får dere reservert bord til et tidspunkt som passer dere, og i tillegg sparer dere penger. Barn opp til 11 år spiser gratis frokost.
Familie på vei til stranden

Danmark

Nyt sol, sommer og badestrender i storbyen København. For her finner du både lange strender og urbane havnebad til avkjøling på varme sommerdager. For barna vil Experimentarium vekke begeistring. Her blir du smartere på en morsom måte! Ellers er Zoo kjempekoselig å rusle rundt i og Tivoli er alltid en suksess.

København er også det perfekte utgangspunkt for veien videre. Danmark byr på flotte strender, koselige små byer ved havet, attraksjoner som Legoland for de små, og slott og herregårder for de store. Kjør langs kysten, ta inn det vakre landskapet på veien og nyt din Danmarksferie til det fulle.

Din båtreise til København kan se slik ut:

Klikk på bildene for en større utgave