​Restplass på transportreise

Skal du én vei, Oslo - København eller København-Oslo i sommer, kan du gjøre et kupp. Reiser du i Standardlugar med eller uten vindu, koster det fra kun kr 499,- pr. lugar pr. vei! Uansett om dere er 1, 2, 3, 4 eller 5 personer på lugaren. Å velge sjøreisen er avstressende. Ingen kø eller stress, bare tid til å bruke på hverandre..

Dette får du:

  • Få en god og avslappende start på ferien​
  • Både behagelig og moro for hele familien
  • ​Rimelig og enkelt
NB! Tilbudet gjelder kun for transportreiser i Standard lugarer (ikke for reise tur/retur med samme skip/minicruise, eller Premiumlugarer). Pris for bil kommer i tillegg. "Parkering om bord" kan ikke benyttes på denne reisen.​ 
  
Betingelser: Laveste fra-pris når 4 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her. Helligdager i Danmark 2017: 12. og 25. mai, 4. og 5. juni samt 25. og 26. desember - er helligdager i Danmark, og butikker vil kunne være stengt.
Barna får en god klem av Jack the Pirate

Moro for hele familien

Hos DFDS legger vi alt til rette for at barna skal ha det gøy på tur! Vi har eget program for barna, som inkluderer morsomme aktiviteter og underholdning. Vår trofaste maskot Jack The Pirate kikker innom både titt og ofte for å hilse på, og byr på gode klemmer til den som vil ha.

I Bubble Zone på dekk 6 er det fine bademuligheter for både voksne og barn. Bubble Zone har også en egen wellnessavdeling dersom de voksne ønsker å unne seg litt ekstra.

Husk også at det er lurt å bestille måltider før avreise. Ved forhåndsbestilling får dere reservert bord til et tidspunkt som passer dere, og i tillegg sparer dere penger. Barn opp til 11 år spiser gratis frokost.
Experimentarium

i København

Nyt sol, sommer og badestrender i København. For her finner du både lange strender og urbane havnebad til avkjøling på varme sommerdager.
For barna vil Experimentarium vekke begeistring. Her blir du smartere på en morsom måte! Ellers er Zoo kjempekoselig å rusle rundt i og Tivoli er alltid en suksess.
Kanalrundfart er også en sikker vinner om du ikke allerede har prøvd det. Muligheten er også der om du heller vil leie deg en båt og farte rundt i kanalene på egenhånd.
Vi anbefaler en tur innom Illum for å sjekke ut nyåpnede Eataly, som tilbyr Italienske spesialiteter, både til å nyte der og da, men også til å  ta med ut i parken.

Din båtreise til København kan se slik ut:

Klikk på bildene for en større utgave