Få med bilen gratis i sommer

Bestiller du din reise for sommeren (juni-august) nå, får du ta med bilen gratis! Å velge sjøreisen fremfor bilveien legger til rette for en avslappende start på ferien. Ingen kø eller stress, og du og din familie kan bruke tiden på helt andre ting. Barna kan kose seg i lekeområdet, og være med på både ansiktmaling og skattejakt. Du kan nyte solstrålene og den friske brisen på dekk, spise en bedre middag i en av restaurantene om bord eller gå en tur i tax free butikken.

Ferien starter i det du kjører om bord:

  • Få en god start på ferien: kjør om bord på ettermiddagen, kjør i land på morgenen
  • Velg selv når du skal reise - båtene går hver dag 16.30
  • Rimelig og enkelt - nå sparer du fra 500,- pr. bestilling

NB! Begrenset antall plasser!
Tilbudet gjelder kun for transportreiser med bil (ikke for bestillinger med reise tur/retur med samme skip). Prisene under er eksempel for 4 personer i en bil én vei, men klikker du på "Bestill nå" kan du også finne priser for flere/ færre personer, én vei eller tur/retur..
Merk at gratis bil kun gjelder for biler som er maks 1,85m høye og 6m lange. Merk også at frokost er inkludert i prisen for alle individuelt reisende i perioden 23/6 til 13/8 2017.

(Merk at bestillingene under skjer i vårt nye bookingsystem, og at noen kunder vil kunne oppleve å måtte lage ny profil/bruker).
Betingelser spesialtilbud: Laveste fra-pris når 4 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Ved bestilling per telefon tilkommer et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her.
Helligdager i Danmark 2017: 13., 14. og 17. april, 12. og 25. mai, 4. og 5. juni samt 25. og 26. desember - er helligdager i Danmark, og butikker vil kunne være stengt.

Gøy på ferie

Moro for hele familien

Hos DFDS legger vi alt til rette for at barna skal ha det gøy på tur! Vi har eget program for barna, som inkluderer morsomme aktiviteter og underholdning. Vår trofaste maskot Jack The Pirate kikker innom både titt og ofte for å hilse på, og byr på gode klemmer til den som vil ha.   
I Bubble Zone på dekk 6 er det fine bademuligheter for både voksne og barn. Bubble Zone har også en egen wellnessavdeling dersom de voksne ønsker å unne seg litt ekstra.   
Husk også at det er lurt å bestille måltider før avreise. Ved forhåndsbestilling får dere reservert bord til et tidspunkt som passer dere, og i tillegg sparer dere penger. I 7-Seas bufférestaurant lager barna sin egen soft ice! Barn opp til 11 år spiser gratis frokost.
Amager strandpark

i København

Nyt sol, sommer og badestrender i København. For her finner du både lange strender og urbane havnebad til avkjøling på varme sommerdager.
For barna vil Experimentarium vekke begeistring. Her blir du smartere på en morsom måte! Ellers er Zoo kjempekoselig å rusle rundt i og Tivoli er alltid en suksess.
Kanalrundfart er også en sikker vinner om du ikke allerede har prøvd det. Muligheten er også der om du heller vil leie deg en båt og farte rundt i kanalene på egenhånd.
Vi anbefaler en tur innom Illum for å sjekke ut nyåpnede Eataly, som tilbyr Italienske spesialiteter, både til å nyte der og da, men også til å  ta med ut i parken.

Din båtreise til København kan se slik ut:

Klikk på bildene for en større utgave