Båtreise Amsterdam - Newcastle

Med båt fra Amsterdam (IJmuiden) til Newcastle kommer du deg enkelt til Nord-England, og Skottland ligger for dine føtter. På ruten Amsterdam (IJmuiden) - Newcastle er det daglige avganger. Båtreisen tar ca 16 timer og 30 minutter.

Betingelser: Laveste fra-pris når 4 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her. 
Slott på slott i Skottland

England og Skottland

Fergen fra Amsterdam (IJmuiden) til Newcastle forbinder det nordøstlige England med det nordlige Nederland. Dette er den perfekte starten på en bilferie i frodige England og Skottland.

Vel fremme kan du få uforglemmelige øyeblikk på din reise gjennom koselige landsbyer, vakker natur og spennende attraksjoner.

Skottland er et feriemål som er knyttet til historie og den enestående naturen. Her har du mange muligheter for å tilbringe din ferie:
Besøk det fjellrike Høylandet i nord eller ta en tur til øygruppene Shetland, Orknøyene og Hebridene.
Ikke glem å smake på den ekte skotske whisky eller besøke en av de mange romantiske slottene.

Shopping på King

Over Nordsjøen fra Nederland til England

Ferien begynner allerede når du går om bord på PRINCESS SEAWAYS eller KING SEAWAYS.

Etter en solid middag på en av de fire restaurantene er det tid for en festlig kveld om bord.
Gå på kino, la deg friste av de mange tilbudene i taxfree-butikken, nyt din favorittdrink eller dans til levende musikk i nattklubben.

Til slutt kan du nyte en god natts søvn i din valgte lugar. Vi har lugarer i alle prisklasser fra budsjett til luksus – du bestemmer.

Neste morgen ankommer du Newcastle - klar for å innta Nord-England og Skottland.