Ta fergen til England fra Dunkirk til Dover med DFDS

Om bord på fergen kan du nyte et lett måltid, en varm eller kald drikke i baren eller handle i butikken om bord. Det finnes også en First Class Lounge for deg som ønsker litt mer komfort på reisen. For familier med barn finnes det lekefasiliteter om bord. Båtreisen tar ca 90 minutter.

Brighton Pier

Sør-England

England skilter med mye å se og gjøre. I Sør-England ligger attraksjoner og byer tett i tett.
London, med historiske landemerker som Big Ben, Houses of Parliament, Tower of London, Trafalgar Square og Buckingham Palace, ligger også i underkant av 2 timer fra Dover. Her har du mer enn nok muligheter for yrende natteliv, klubber, shopping og storbyliv.
Reiser du lengre sørover finner du er den kjente badebyen Brighton, Colchester, Englands eldste by med sine historiske skatter, Oxford med sitt berømte universitet, og hva ville en ferie i Sør- England være uten å se storslagne Stonehenge, ett av verdens mest kjente forhistoriske byggverk og på UNESCOs liste over verdens kulturarv.
 Og alt dette - er nærmere enn du tror!
Cornwall

Cornwall og Devon

Ønsker du deg litt mer landlige omgivelser, vil det ta deg ca 4 timers kjøring fra Dover til barnevennlige Devon, og Cornwall med sine kritthvite strender og palmesus. De pittoreske landsbyene, den romantiske kysten og de strålende sandstrendene er som vakre postkort. Du er aldri langt fra sjøen, og surfing er en populær sport blant så vel innfødte som turister og tilreisende.
På grunn av nærheten til Golfstrømmen er vintrene så milde at blomstringen starter tidlig på året. De engelske herskapshusene med sine vakre og fargerike hager i Miss Marple stil, vil ta pusten fra deg. Om du ikke får nok av hager, er også nydelige ”The lost Gardens of Heligan”, absolutt verdt å se. St. Ives er et must for kunst og håndverk, med 30 gallerier inkludert Tate St Ives.