Ta båten fra Kapellskär til Paldiski med DFDS

På ruten Kapellskär - Paldiski mellom Sverige og Estland er det skipet LIVERPOOL SEAWAYS som seiler 6 ganger per uke. Overfarten tar 10 timer. Innsjekk begynner 3 timer før avgang og stenger 1 time før. Merk at overfarten krever at du må ha med deg kjøretøy, og at maks høyde på liten personbil er 1,75 m.

Betingelser: Laveste fra-pris når 4 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her. 
Lugarer om bord

På vei til Estland

Ombord på PATRIA SEAWAYS finner du en bufférestaurant som serverer både frokost- og middagsbuffé.

Skipene har 2-sengs lugarer med egen dusj og toalett. Det finnes også Commodore Class lugarer som gir deg bedre plass og komfort. Skipene har også enklere overnattingsmuligheter som delelugarer og liggestoler.

Koble av om bord, nyt et godt måltid og våkne uthvilt - klar for å reise videre på nye eventyr.
Tallinn

I Estland

Overfarten over Østersjøen fra Kapellskär til havnebyen Paldiski krever at du har med deg kjøretøy, men det er praktisk å ha med seg videre på ferden.

Vel framme i Estland kan du kjøre videre til hovedstaden Tallinn, som er en av Europas best bevarte middelalderbyer, til andre reisemål i Estland eller i de andre baltiske landene.
Estland har hele ti grønne nasjonalparker! Her finner du også den kulturelle universitetsbyen Tartu, spa- og stranddestinasjonen Pärnu og den idylliske ferieøya Saaremaa.