Båtreise Kiel - Klaipeda

Båtreisen Kiel - Klaipeda i det Baltiske hav mellom Litauen og Nord-Tyskland trafikkeres av to passasjerskip med seks avganger per uke i hver retning.

Betingelser: Laveste fra-pris når 4 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her. 
Lugarer for enhver anledning

Om bord på skipene

Fergen mellom Klaipeda og Kiel forbinder Litauen og Tyskland, fra den internasjonale fergeterminalen i Klaipėda og Ostuferhafen i Kiel. Her er det 18 års aldersgrense uten følge av foresatte.
Parker bilen om bord og gjør deg klar for en liten forfriskning og en matbit.
I løpet av natten seiler du frem til Litauen og våkner frisk og uthvilt der neste morgen.
Litauen har en utmerket beliggenhet, lett tilgjengelig for hele Europa.
Mer informasjon om fasiliteter på Kiel - Klaipeda.
hotell i Vilnius

Klaipeda, Vilnius og Litauen

Klaipėda er den tredje største byen i Litauen og ligger i den vestlige delen av landet. Litauen er den sørligste av de baltiske statene og vokser som nytt reiselivsmål. Hovedstaden Vilnius er spennende og her finner du blant annet en fin gamleby med flotte byggverk, som den gotiske St. Anne-kirken. Rimelige spa-behandlinger finner du i likhet med de ande baltiske statene også her. Vilnius har dessuten blitt kåret til Europas billigste shoppingby flere år på rad. I tillegg får du også uberørt natur, kunst og kultur.