LEGOLAND® - reis via København!

LEGOLAND® Billund har over 50 forlystelser. Bestill reise med DFDS til København, og bestill opphold der du selv måtte ønske å bo. Fra København tar det ca 3 timer å kjøre til Billund og LEGOLAND®, og verdens beste miniferie. Ta med barna på ferie til Danmark og besøk LEGOLAND® - med mer enn 50 aktiviteter fordelt på åtte områder. Selve hjertet er de velkjente og nostalgiske miniatyrformatene av kjente byggverk, men mer moderne aktiviteter som berg- og dalbaner, fartsfylte karuseller og vannaktiviteter frister.

Reis med DFDS til Legoland®

  • Start ferien til sjøs
  • Ta pulsen på storbyen København
  • Opplev velkjente Legoland

    Ta båtreisen til København med DFDS. Fra København tar det ca 3,5 timer med bil til Legoland.
Betingelser: Laveste fra-pris når 4 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon får et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her. 
Dragen i Legoland

Opplevelser i LEGOLAND®

En populær attraksjon i LEGOLAND® er LEGOLAND®Town. Her glir du rett inn i den ville vesten, med gullgraving, indianere og kruttrøyk. Guttas favoritt!

Et annet populært område i parken er Polar Land, med kunstig is, pingviner og snøscootere. Her finner du også Polar X-plorer, en sklie på hele 498 meter! Med et 5 meters dropp kjenner du det virkelig i magen!
På Ice Pilot School, kan du selv designe din egen flytur!

Bestem selv om du vil at turen din skal være kul, superkul eller megakul!
Kombiner legoland med et opphold i København

Med båt til København

Kjenn feriefølelsen komme snikende i det dere kjører inn på båten! Nyt solstrålene og vinden som rusker i håret under utseilingen i Oslofjorden. La barna ta en dukkert eller bli med på skattejakt før dere spiser en deilig middag.

Neste morgen våkner dere i København! Om ferden går direkte til Legoland®, så legg inn et stopp i storbyen på veien tilbake. København har mye å by på for hele familien! København har også flere havnebad samt Amager strandpark som ligger kun fem kilometer fra bykjernen. Stranden har kilometerlange sandstrender og metroen har tre stopp langs stranden.
Sjørøverene har kontrollen

Mer om LEGOLAND®

I Miniland, selve hjertet i LEGOLAND®, er kjente landemerker fra blant annet Norge, Sverige og USA bygd opp av over 20 millioner LEGO®klosser. Bare til statuen av presidentene på Mount Rushmore er det brukt 1,5 millioner LEGO®klosser!

De aller minste vil kanskje trives best i Duplo®land. Her er det både fly, tog, lekeland og karusell. Videre finnes det også et eget område for riddere og prinsesser, Adventureland med fart og spenning for de større barna.

Piratland er et område hvor sjørøverne har kontrollen – og de venter på pirater i alle aldre! I tillegg til dette finnes både båter og karuseller.
Lego over alt!

Litt historie på tampen...

LEGOLAND® er en av Danmarks største turistattraksjoner. Siden begynnelsen i 1968, har LEGOLAND® bydd på moro og hyggelige opplevelser for hele familien.

Parken åpnet dørene til 38.000 m2 med små hus, landskap, heisekraner og seilskuter av LEGO®-klosser.

LEGOLAND® er bygget av mer enn 60 millioner LEGO ® klosser, og målet er å gi gjestene en unik opplevelse av lek, fantasi, kreativitet og læring.

Hvert år besøker over 1,5 millioner LEGOLAND®.
Opplev LEGOLAND® du også - en sikker suksess hos barna!