storbyPÅSKE PÅ ABSALON

Man trenger ikke være hele påsken hjemmefra. Et par dager på cruise og en natt på hotell kan gjøre susen og få deg til å kjenne på feriefølelsen.
Absalon hotell ligger i bydelen Vesterbro og er et koselig og gjestfritt hotell med fokus på god service.  Her bor du like ved det nye matmarkedet Westmarket (som har åpent i påsken) og 5 minutters gange fra Tivoli!

Slik er ditt cruise:

  • Avslappende reise med underholdning til sjøs
  • En natt på hotell i deilige København
  • Skuldrene senkes og du kan nyte vårsola på dekk

    Merk at bestillingene fra denne siden skjer i vårt nye bookingsystem, og noen kunder vil kunne oppleve å måtte lage ny profil/bruker. Husk at dersom du bestiller reise med ett døgn på hotell, må hjemreisedato være minst 2 dager etter utreise.
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Ved bestilling per telefon tilkommer et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her.
Helligdager i Danmark 2017: 13., 14. og 17. april, 12. og 25. mai, 4. og 5. juni samt 25. og 26. desember - er helligdager i Danmark, og butikker vil kunne være stengt.

NB: Noen av våre samarbeidshoteller krever kopi av kredittkort eller kr 500,- i depositum ved innsjekk som sikkerhet.

Absalon hotell

Absalon hotell

Hotellet ble pusset opp i 2015, og fremstår som lunt og koselig. Med en beliggenhet sentralt på Vesterbro, like ved Westmarket og Kødbyen, og med 10 minutters gange til Rådhuspladsen, bor du sentralt i sentrum av København.
Værelsene er fargerikt innredet med interiør fra Designers Guild, og har blant annet flatskjerm, kjøleskap og safe.
Den deilige frokosten inntas i hotellets frokostrestaurant, og i den koselige lobbyen kan du synke ned i en myk lenestol med en kopp kaffe.

Les mer om Absalon hotell

om bord

Fristende taxfree shopping

Ute på dekk

Hva med en tur på dekk for å få med dere solnedgangen. Kjenn vinden rufse i håret. Sjøluft og måkeskrik gjør at du kan senke skuldrene og nyte. Er været på din side kan du varme deg i soelns varme mens du nyter noe kaldt i glasset. 

Bo ekstra godt

Om du ønsker det, kan du oppgradere reisen til en Commodore lugar. Lugaren har dobbeltseng, havutsikt, og deilig frokost er inkludert på tur og retur. Du får en bedre reiseopplevelse og en god både start og slutt på reisen din.

Marco Polo restaurant

På tur med din kjære er en middag under fire øyne et høydepunkt. Hva med et deilig måltid i vår a la carte restaurant, Marco Polo, der menyen er spekket med lekre fristelser. Explorers Steakhouse byr på saftige biffer med deilig tilbehør.

Red & White Winebar

Vår "hemmelige" oase bord. Her kan du slappe av i stille og rolige omgivelser. Nyt utsikten utover havet fra armkroken til din kjære.

i København

Hopp om bord i en kanalbåt i Nyhavn

Tivoli

Forlystelsesparken er gøy for liten og stor, men byr på lang mer enn pariserhjul og berg-og-dalbane. Prøv en av de over 40 restaurantene for eksempel!

Langelinie Outlet

For den shoppingglade er København et mekka. Kombinerer du shopping og attraksjoner, kan du besøke Langelinie Outlet. Går du fra Nyhavn, så ta turen forbi Amalienborg slott, Gefionfontenen og den Lille Havfrue - før du kommer til outleten som har åpent hver dag hele året.

Kanaltur

Lyst på mer båtliv enn havnepromenaden kan tilby? Da kan du borde en kanalbåt fra Nyhavn og ta en 2 ½ times tur rundt i Københavns pittoreske kanaler, eller du kan hoppe av og på båten som du vil. Dette er en enestående mulighet til å se København fra den maritime siden, og noen skjulte skatter åpenbarer seg!

Louisiana

Ta toget til Humlebæk! Det vakre museet, Louisiana Museum of Modern Art, ligger 40 kilometer nord for København. Her får du forfriskende og nyskapende samtidskunst samt modernistiske klassikere. (NB: stengt mandager).
Graabrødretorvet er alltid like hyggelig

Forsmak på Cruise og hotell

Klikk på bildene for å se større utgave