Cruise og konsert!

19. august arranger Tivoli i København en "I love the 90´ ies" konsert! Hvem har ikke sunget til AQUA med Barbie Girl, Peter André med Mysterious Girl, Dr. Albans Sing Hallelujah og Haddaways What Is Love!
Konserten holdes på lukket område på "Plænen" i fornøyelsesparken.

Billett til konserten bestiller du via denne linken: http://burl.nu/hpyv2r
Den koster 295,- danske kroner per person (du sparer 55,- danske kroner sammenlignet med ordinær pris), og da har du inkludert både inngangs- og konsertbillett i Tivoli.

Reisen til København bestiller du med DFDS! Under velger du om du vil ha en pakke med cruise og hotell eller en transportpakke der du ordner overnatting selv - med avreise fra Oslo 18. august! (Merk at du ikke legger til inngangsbillett til Tivoli i din bestilling med DFDS. Du legger den til ved å bestille gjennom lenken over).
  
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her.
NB:
Noen av våre samarbeidshoteller krever kopi av kredittkort eller kr 500,- i depositum ved innsjekk som sikkerhet.
Tivoli i København

Vi elsker 90-tallet!

Tivoli i København er mer enn en fornøyelsespark med karuseller! Her finner du et nydelig parkanlegg, deilige restauranter, teater og konserter.

Bli med nedover "Memory Lane" når Tivoli inviterer til nostalgisk treff med noen av de største stjernen fra 90-tallet! 19. august er datoen det braker løs.
Aqua og Dr. Alban er velkjent men du har kanskje også sunget til "What Is Love", "Ecuador", "Slave to the Music" og "Vill Ha Dig".
Her er det lagt opp til en helaftens hitparade!
Soldekk - deilig på en sommerdag

Soldekket

Soldekket er stedet å være på avreisen til og fra København. Solstoler, forfriskninger, vind i håret, sjøluft og måkeskrik gjør at du kan senke skuldrene og nyte!

Taxfree og kvalitetstid

Etter avslapning på dekk kan du ta turen til vår tax-free shop og handle dine favoritter til ekstra gode priser. Når kvelden nærmer seg er det på tide å ta turen til en av våre restauranter, før du nyter god livemusikk enten i nattklubben, eller pianobaren.

Wellness

Bare ordet får deg til å slappe av. Hvorfor ikke bruke litt egentid til avspennende massasje, ansiktsmassasje, manikyr eller pedikyr til ferieføttene?

Red & White Winebar

Vår "hemmelige" oase bord. Her kan du slappe av i stille og rolige omgivelser. Nyt den flotte utsikten med noe godt i glasset.
ta en kanaltur i København

Kanaltur

Hvorfor ikke borde en kanalbåt fra Nyhavn og ta en
2 ½ times tur rundt i Københavns pittoreske kanaler, eller hoppe av og på båten som du vil. Se København fra den maritime siden!

Louisiana

Ta toget til Humlebæk! Det vakre museet, Louisiana Museum of Modern Art, ligger 40 kilometer nord for København. Her får du forfriskende og nyskapende samtidskunst samt modernistiske klassikere i vakre omgivelser. Sjekk åpningstider før avreise.

RUNDETAARN

Gå sneglegangen opp i Rundetårn, et av Danmarks mest kjente bygg, og få en fantastisk utsikt over byen.

ROSENBORG SLOTT

Slottet er ikke bare en vakker historisk bygning. Her ser du blant annet de danske kronregalier og kronjuveler utstilt. Slottet ligger i Kongens Have, som er en av de mest populære parkene i København.
Graabrødretorvet er alltid like hyggelig

Forsmak på Cruise og hotell

Klikk på bildene for å se større utgave