​Cruise og bo på Tivoli Hotel

Tivoli Hotel er et hotel fyllt av opplevelser for store og små. Gi deg selv og din familie en spennende storbyferie i påsken! Forlystelsesparken Tivoli åpner 6. april, og byr på tulipaner, karuseller, over 40 spisesteder og god, dansk stemning!

Din reise med opphold på Tivoli hotell:

  • Ekstra mye tid i København
  • Moro for store og små
  • En uforglemmelig båtreise
Merk at bestillingene fra denne siden skjer i vårt nye bookingsystem, og noen kunder vil kunne oppleve å måtte lage ny profil/bruker. Husk at dersom du bestiller reise med ett døgn på hotell, må hjemreisedato være minst 2 dager etter utreise.
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Ved bestilling per telefon tilkommer et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her.
Helligdager i Danmark 2017: 13., 14. og 17. april, 12. og 25. mai, 4. og 5. juni samt 25. og 26. desember - er helligdager i Danmark, og butikker vil kunne være stengt.

mange koser seg på båtreisen til København

Ombord hos DFDS

Velg mellom flere restauranter, stor taxfree og underholdning ut i de sene nattetimer. Mot våren er det også deilig å kunne oppholde seg ute på dekk under ankomst og avreise. Dukker sola opp kan du nyte solstreif, havbris og den maritime stemningen fullt ut. 
Barna har eget underholdningsprogram som deles ut ved ombordstigning. I Bubble Zone er mulighet for bading samt ulike typer barneunderholdning. Spiser dere i bufférestauranten 7 Seas kan barna til og med lage sin egen softis!
Vi anbefaler også å kjøpe frokost hjemmefra, så får du frokosten for barna gratis!
Mot tillegg i prisen kan dere også velge en familielugar med plass til 6 personer og 2 bad, eller en lugar for 4 med fantastisk havutsikt.
Tusenvis av blomster i Tivoli

Deilige København

Tivoli er et must for alle barn og barnslige sjeler, og det beste av alt: det er åpent i påsken! Her finner du karuseller for liten og stor, gourmetrestauranter og røde pølser, grønne plener og vakre vårblomster.
Den Blå Planet ser du alt fra levende korallrev med fargesprakende fisk, haier - som svømmer over og under deg - og sjøløver til dvergkrokodiller, sjøstjerner, krabber, færøyske fuglefjell og fargerike lundefugler.
Langelinie Outlet ligger 20 minutters gange fra Nyhavn, og på turen ut får du også med deg Amalienborg slott, Gefionfontenen og den Lille Havfrue. Outleten som har åpent hver dag hele året, også i påsken.
Visste du at du kan hoppe på en kanalbåt fra Nyhavn og ta en tur rundt i Københavns kanaler? slapp av og nyt kjente og ukjente perler underveis.

Spennende Tivoli hotel

Tivoli hotell ønsker deg og din familie velkommen til det flotte tematiserte hotellet med spennende assosiasjoner til Tivoli - Danmarks kjente fornøyelsespark.
For et tillegg i prisen kan dere overnatte på de spesielt tematiserte værelsene inspirert av Tivoligarden, Columbine, Pierrot og Tivoli.
Hotellet ligger ved Kalvebod Brygge, ca 15-20 minutters gange fra Tivoli og Rådhuspladsen. Du kan også ta rutebuss for å komme deg raskere til sentrum av København.

Forsmak på et cruise

Klikk på bildene for å se større utgave