WHY BE THE SQUARE WHEN YOU CAN LIVE THERE

Å være firkantet, er sjeldent forbundet med noe positivt, men dette hotellet er alt annet enn kjedelig! Designhotellet ligger midt i smørøyet, med Tivoli og Strøget som nærmeste nabo. The Square Hotel er det perfekte stedet å bo dersom du ønsker ekstra tid til å utforske alt det København har å by på om sommeren. Her kan du også slappe av med en kaffe på terassen og nyte utsikten mot Råhusplassen, samt det yrende livet fra byen under!

Slik er ditt cruise:

  • Avslappende reise med underholdning til sjøs
  • En natt på hotell i deilige København
  • Skuldrene senkes og du kan nyte sola på dekk

Viktig informasjon ved bestilling av hotellpakke:

  • Ved bestilling av reise med hotell, må hjemreisedato være 2 dager etter utreise (eller senere om du har flere overnattinger på hotell).
  • Er det mindre enn tre dager til avreise kan denne pakken dessverre ikke bestilles.
  • Noen av våre samarbeidshoteller krever kopi av kredittkort eller kr 500,- i depositum ved innsjekk som sikkerhet.
  • Andre hotell kommer opp i bestillingsløpet, og du må selv velge det hotellet du ønsker.
  • *I perioden 23. juni - 12. august er frokost om bord inkludert.
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.

Veranda på toppen av The Square Hotel

The Square

The Square er et trendy hotell med perfekt beliggenhet i hjertet av København og med kort vei til det meste.
Hotellet har en stilren atmosfære, og værelsene er innredet i en ren, enkel og moderne stil.
Alle Executive-værelsene har utsikt over Rådhuspladsen.
The Square har også connectingværelser, værelser med dør i mellom, slik at familier på inntil seks personer kan bo sammen!

om bord

Nyt sola på dekk

Ute på dekk

Hva med en tur på dekk for å få med dere solnedgangen. Kjenn vinden rufse i håret. Sjøluft og måkeskrik gjør at du kan senke skuldrene og nyte. Er været på din side kan du varme deg i solens varme mens du nyter noe kaldt i glasset. 

Bo ekstra godt

Om du ønsker det, kan du oppgradere reisen til en Commodore lugar. Lugaren har dobbeltseng, havutsikt, og deilig frokost er inkludert på tur og retur. Du får en bedre reiseopplevelse og en god både start og slutt på reisen din.

Marco Polo restaurant

På tur med din kjære er en middag under fire øyne et høydepunkt. Hva med et deilig måltid i vår a la carte restaurant, Marco Polo, der menyen er spekket med lekre fristelser. Explorers Steakhouse byr på saftige biffer med deilig tilbehør.

Red & White Winebar

Vår "hemmelige" oase bord. Her kan du slappe av i stille og rolige omgivelser. Nyt utsikten utover havet fra armkroken til din kjære.

i København

Hopp om bord i en kanalbåt i Nyhavn

Ta deg en gåtur

Går du fra sjarmerende Nyhavn, kan du legge turen forbi Amalienborg slott, den flotte Gefionfontenen og samtidig få med deg den Lille Havfrue - før du kommer til Langelinie outlet som har åpent hver dag hele året.

Tivoli

Forlystelsesparken er gøy for liten og stor, men byr på lang mer enn pariserhjul og berg-og-dalbane. Prøv en av de over 40 restaurantene for eksempel!

Kanaltur

Lyst på mer båtliv enn havnepromenaden kan tilby? Da kan du borde en kanalbåt fra Nyhavn og ta en 2 ½ times tur rundt i Københavns pittoreske kanaler, eller du kan hoppe av og på båten som du vil. Dette er en enestående mulighet til å se København fra den maritime siden, og noen skjulte skatter åpenbarer seg!

Louisiana

Ta toget til Humlebæk! Det vakre museet, Louisiana Museum of Modern Art, ligger 40 kilometer nord for København. Her får du forfriskende og nyskapende samtidskunst samt modernistiske klassikere. (NB: stengt mandager).

Forsmak på Cruise og hotell