​Storbyferie i København

Senk skuldrene og ta et par dager fri fra hverdagen. Med cruise og hotell får du 2 kvelder og netter til sjøs og 1 natt på hotell i København, akkurat nok til at feriefølelsen tar overhånd og at du får hverdagen litt på avstand. Gjør et kupp i tax-free butikken, nyt en god middag i en av våre restauranter, og få god tid til å hygge deg i København!

Gled deg til dette:

  • Tid til hverandre og til en felles opplevelse
  • Tid til avslapning
  • Tid til å oppleve deilige København
Husk: Ved bestilling av reise med hotell, må hjemreisedato være 2 dager etter utreise (eller senere om du har flere overnattinger på hotell). NB! Er det mindre enn tre dager til avreise kan denne pakken dessverre ikke bestilles.

NB: Noen av våre samarbeidshoteller krever kopi av kredittkort eller kr 500,- i depositum ved innsjekk som sikkerhet.
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.

Gjør gode julegaveinnkjøp i tax free butikken

Om bord

Senk skuldrene
I det båten seiler fra Oslo kl. 16.30 kan du nyte følelsen av å være på tur. Her er det ingen grunn til å stresse. Bruk tiden akkurat som du møtte ønske. Slapp av på lugaren eller nyt den friske sjøluften på dekk.

Flere restauranter å velge mellom
Bestill måltidene før avreise, så kan du spise der du vil, når du vil! Vi har flere restauranter å velge mellom, og blant alternativene finner du både buffé, a la carte og steakhouse.
  
Tax free

Tax-free butikken er full av gode tilbud! her finner du klær, tilbehør, ting til hjemmet samt de klassiske taxfree-varene som kosmetikk, søtsaker med mere. Gjør et kupp og la deg friste, kanskje finner du noe til deg selv også!
Torvehallerne

Herlige København

Torvehallerne
Torvehallerne har et stort utvalg av blant annet krydder, ost, hjemmelaget sjokolade, sushi og danske spesialiteter. Dette er ikke et supermarked, men et supert marked – la deg friste!

Shopping
Å rusle gatelangs i Københavns koselige gater og spennende bydeler er en opplevelse i seg selv, og overalt finnes fristelser! Strøget kjenner de fleste, men tar du en avstikker vekk fra denne travle gågaten vil du finne mange skjulte skatter.

Glyptoteket
ta turen hit om du ønsker du et lite kulturelt avbrekk. Museet ligger midt i sentrum og har fantastiske skulpturer, vakre malerier og en koselig kafé i palmehaven.
et julepyntet D`Angleterre

Hygge i storbyen

Å rusle rundt i storbyen København er utrolig koselig, og mulighetene er mange. Ta en spasertur i en av de vakre parkene, som Kongens Have med sine store grøntområder og vakre blomster, eller hva med å besøke Rosenborg Slot?
Er det varmt i været, slå deg ned på en fortauskafé og nyt solen og stemningen.
Av attraksjoner er selvfølgelig Tivoli et must, men det er også et flust av spennende museer som Glyptoteket og Dans design museum. Reiser du med barn er Zoo, Experimentarium og akvariet Den Blå Planet en stor hit.

Forsmak på et cruise

Klikk på bildene for å se større utgave