​Storbyferie i vidunderlige København

Kombiner ditt cruise med en overnatting, eller to, og unn deg noen deilige høstdager på storbyferie i København. Denne årstiden er fullspekket av både interessante og hyggelige innendørs- og utendørsaktiviteter! eller ha god tid til å besøke de kjente og kjære klassikerne. Våre hoteller ligger midt i sentrum og passer perfekt, enten du reiser med din kjære, familien, eller vennegjengen.

På et storbycruise til København kan du få:

  • 2 kvelder og netter om bord
  • Tid til avslapning og opplevelser
  • Tid til å oppleve deilige København

Viktig informasjon ved bestilling av hotellpakke:

  • Ved bestilling av reise med hotell, må hjemreisedato være 2 dager etter utreise (eller senere om du har flere overnattinger på hotell).
  • Er det mindre enn tre dager til avreise kan denne pakken dessverre ikke bestilles.
  • Noen av våre samarbeidshoteller krever kopi av kredittkort eller kr 500,- i depositum ved innsjekk som sikkerhet.
  • Andre hotell kommer opp i bestillingsløpet, og du må selv velge det hotellet du ønsker.
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser. Se helligdager i Danmark.

Gjør gode julegaveinnkjøp i tax free butikken

Om bord

Senk skuldrene
I det båten seiler fra Oslo kl. 16.30 kan du nyte følelsen av å være på tur. Her er det ingen grunn til å stresse. Bruk tiden akkurat som du møtte ønske. Slapp av på lugaren eller nyt den friske sjøluften på dekk.

Flere restauranter å velge mellom
Bestill måltidene før avreise, så kan du spise der du vil, og når du vil! Vi har flere restauranter å velge mellom- hva med å teste skandinavisk gourmet i den mye omtalte restauranten Sjø? Du finner også saftige biffer i Explorer Steakhouse, pizza og pasta i Little Italy og buffé i 7 Seas.
  
Tax free

Tax-free butikken er full av gode tilbud! her finner du klær, tilbehør, ting til hjemmet samt de klassiske taxfree-varene som kosmetikk, søtsaker med mere. Gjør et kupp og la deg friste, kanskje finner du noe til deg selv også!
Høst i København

Høst i København

Shopping
Strøget kjenner de fleste, men tar du en avstikker vekk fra denne travle gågaten vil du finne mange skjulte skatter. Latinerkvarteret ligger sentralt til i København og kan fint kombineres med Strøget. Området huser noen av Københavns beste second-hand-, vintage- og bruktbutikker. 

Torvehallerne
Torvehallerne har et stort utvalg av blant annet krydder, ost, hjemmelaget sjokolade, sushi og danske spesialiteter. Dette er ikke et supermarked, men et supert marked – la deg friste!

Glyptoteket
ta turen hit om du ønsker du et lite kulturelt avbrekk. Museet ligger midt i sentrum og har fantastiske skulpturer, vakre malerier og en koselig kafé i sin egen palmehave.
Hyggelige gater i København

Hygge i storbyen

Å rusle rundt i storbyen København er utrolig koselig, og mulighetene er mange. Ta en spasertur i en av de vakre parkene, som Kongens Have med sine store grøntområder og vakre blomster, eller hva med å besøke Rosenborg Slot?

Av attraksjoner er selvfølgelig Tivoli et must, men det er også et flust av andre spennende museer som Glyptoteket og Dansk Design museum.
Reiser du med barn er dessuten Zoo, Experimentarium og akvariet "Den Blå Planet" en sikker vinner.

Forsmak på et cruise

Klikk på bildene for å se større utgave