​Storbyferie i København

Med cruise og hotell får du 2 netter til sjøs og 1 natt på hotell i København. Om bord kan du lene deg tilbake og nyte ditt avbrekk fra hverdagen. La kvelden fortsette med en god middag i en av våre restauranter, og kanskje frister tax-free butikken med sine godbiter.

Dette får du på storbyferie til København

  • Tid til hverandre og til en felles opplevelse
  • Tid til et avslappende cruise
  • Tid til å oppleve deilige København
Husk: Ved bestilling av reise med hotell, må hjemreisedato være 2 dager etter utreise (eller senere om du har flere overnattinger på hotell). NB! Er det mindre enn tre dager til avreise kan denne pakken dessverre ikke bestilles.

NB: Noen av våre samarbeidshoteller krever kopi av kredittkort eller kr 500,- i depositum ved innsjekk som sikkerhet.
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her.

Kos på cruise til København

Cruise til København

Din reise starter i det du går om bord på Vippetangen. Slapp av og nyt utsikten fra vår vinbar, spis deilig mat i en av restaurantene og la deg friste av utvalget i vår tax-free butikk.

Hva med en bedre lugar?

Unner du deg en Commodorelugar kan opplevelsen bli enda bedre. Commodorelugarene har dobbeltseng, havutsikt og tv. Muligheten for å få en enda bedre reiseopplevelse er stor. 
Oppgraderer du til deluxe-versjonen, får du også tilgang til loungen, hvor du kan forsyne deg fritt av snacks og drikke. Dette er også et flott sted å trekke seg tilbake, slappe av og lese en avis.
Gråbrødretorv

Hygge i København

København er en vakker by som har mye å by på. Ikke bare finnes det fantastiske shoppingmuligheter og vakre severdigheter, men bare det å rusle i gatene er hyggelig i denne byen. Ta for eksempel turen til Værnedamsvej og opplev den franske atmosfæren. Denne livlige gaten tilbyr både kule nisjebutikker og kafeer som serverer deilige franske retter.

Finn fram til Gråbrødretorv

Hva med en tur til til det fine, lille torvet Gråbrødretorv? Her ligger hyggelige restauranter som Peder Oxe, Huks Fluks og klassikeren Bøf & Ost på rekke og rad.
Det er deilig beroligende å slentre over dette bilfrie torget midt i storbyen.

Forsmak på Cruise og hotell

Under ser du beliggenheten til de ulike hotellene i København