​Julestemning på Storbyferie i København

Senk skuldrene og ta et par dager fri fra hverdagen. Fra midten av november vil København vise seg frem i sin flotteste juleskrud! Med cruise og hotell får du 2 kvelder og netter til sjøs og 1 natt på hotell i København. Gjør noen gode julegaveinnkjøp i tax-free butikken, nyt en god middag i en av våre restauranter, og få god tid til å nyte København og alt det den har å by på!

Dette får du på storbyferie til København

  • Tid til hverandre og til en felles opplevelse
  • Tid til avslapning
  • Tid til å oppleve deilige København
Husk: Ved bestilling av reise med hotell, må hjemreisedato være 2 dager etter utreise (eller senere om du har flere overnattinger på hotell). NB! Er det mindre enn tre dager til avreise kan denne pakken dessverre ikke bestilles.

NB: Noen av våre samarbeidshoteller krever kopi av kredittkort eller kr 500,- i depositum ved innsjekk som sikkerhet.
Betingelser: Laveste fra-pris når 2 deler lugar ved bestilling på dfds.no. Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel. Prisen vil derfor variere, og noen avganger kan ha få eller ingen plasser til annonsert pris. Bestilling per telefon vil få et administrasjonstillegg på kr 125,- per bestilling. Se våre Reisebestemmelser her.

utsikt fra Marco Polo

hygge om bord

Stress ned
I det båten seiler fra Oslo kl. 16.30 kan du nyte følelsen av å være på tur. Her er det ingen grunn til å stresse. Bruk tiden akkurat som du møtte ønske. Slapp av på lugaren, nyt den friske sjøluften på dekk, ta en tur i taxfree-butikken, eller nyt en kaffe i kafeen.

Underholdning om bord
Når sulten melder seg har du flere gode restauranter å velge mellom; både buffet med julebord, a la carte restaurant og steakhouse. På kvelden kan du ta en dans i nattklubben, slappe av i vinbaren eller prøve lykken i kasinoet (kun på Pearl Seaways).

Etter en god natts søvn ankommer du København neste dag kl. 09.45. Med hotellovernatting i storbyen har du nesten to dager på å utforske og hygge deg i land før turen går tilbake. 
Jul i Tivoli

aktiviteter i København

Amalienborg
Om vinteren bor kongefamilien oftest på Amalienborg. Den kongelige livgarde står vakt ved den åttekantede plass, og har vaktskifte hver dag kl 12. Amalienborg ligger like ved Kongens Nytorv. 

Danske fristelser i Nyhavn
Når det er litt kaldt ute er det flott å søke ly på et varmt sted, som for eksempel Cap Horn. Et hyggelig og sjarmerende sted i Nyhavn som serverer deilig dansk, hjemmelagd mat.

Jul i Tivoli
Er du på utkikk etter litt ekstra julestemning, er Tivoli stedet. Julesesongen her varer fra 18. november til 31. desember. Her finner du julepynt, juleduft og julefristelser i fleng! Du kan blant annet lage og dekorere ditt eget honninghjerte.  
et julepyntet D`Angleterre

Ingen kan jul som danskene

Fra midten av november er gater og butikkvinduer nydelig dekorert, og mulighetene er mange for å nyte en kopp varmende gløgg med ”æbleskiver” til. 

En fast tradisjon er at julebordene hos Royal Copenhagen på Strøget får kjente danske artiser og kunstnere til å dekorere hvert sitt julebord.
Verdt å få med seg er også de fantastiske utstillingsvinduene hos Illums samt utedekorasjonen av hotell D´Angleterre!
Sist, men ikke minst - det kryr av julemarkeder i København!

Forsmak på et cruise

Klikk på bildene for å se større utgave