​Cruise og bo på Tivoli Hotel

Tivoli Hotel er et hotel fyllt av opplevelser for store og små. Hva med en hverdagsferie i vinter! Forlystelsesparken Tivoli holder for første gang åpent på vinteren og sørger for sommerfugler i magen - også på vinteren! Ved å bestille denne reisen, får du tilbud om 2 for 1 på turpass i Tivoli, som må legges til ved bestilling!

Gled deg til dette:

  • Ekstra mye tid i København
  • Moro for store og små
  • En uforglemmelig båtreise
Vinter i Tivoli

Nyhet: Vinter i Tivoli!

For første gang har Tivoli åpent om vinteren. I perioden 2. - 25. februar vil parken vise seg som et vinterrike med glade snømenn, glitrende snøkrystaller og flotte lys. Spenn på deg skøytene og prøv isen foran Nimb. Skøyter kan leies i Tivoli.
Flere av karusellene er stengt, og ikke hele parken er åpen, men du kan nyte utsikten og kjenne suset i kinnene fra Rutschebanen, Fyrtårnet, Skærsilden, Drop Tower, Vinterkarrusellen og Musikkarrusellen. Som et ekstra vintertilbud får du derfor 2 for 1 på turpass om du bestiller denne reisen. Legg til turpass under "Billetter, underholdning og verdikuponger" når du bestiller.

Spennende Tivoli hotel

Tivoli hotell ønsker deg og din familie velkommen til det flotte tematiserte hotellet med spennende assosiasjoner til Tivoli - Danmarks kjente fornøyelsespark.
For et tillegg i prisen kan dere overnatte på de spesielt tematiserte værelsene inspirert av Tivoligarden, Columbine, Pierrot og Tivoli.
Hotellet ligger ved Kalvebod Brygge, ca 15-20 minutters gange fra Tivoli og Rådhuspladsen. Du kan også ta rutebuss for å komme deg raskere til sentrum av København.
mange koser seg på båtreisen til København

Ombord

Shopping
I tax-free butikken er det alltid gode tilbud. Kosmetikk, ting til hjemmet, smykker og klokker, klær og sko er bare noe av det vi kan friste med.

For de minste
Barna har eget underholdningsprogram som deles ut ved ombordstigning. I Bubble Zone er det mulighet for bading samt ulike typer barneunderholdning som skattejakt og ansiktsmaling.

Uten mat og drikke...
Du kan velge mellom buffé, biff, a la carte og italiensk om bord. Spiser dere i bufférestauranten 7 Seas kan barna til og med lage sin egen softis!
Vi anbefaler også å kjøpe frokost hjemmefra, så får du frokosten for barna gratis!
 
Vintermoro i Tivoli

Deilige København

Tivoli 
Tivoli er et must for alle barn og barnslige sjeler, og det beste av alt: det er åpent i vinter! Her finner du karuseller for liten og stor, gourmetrestauranter og røde pølser

Den Blå Planet
I akvariet ser du alt fra levende korallrev med fargesprakende fisk, haier - som svømmer over og under deg - og sjøløver til dvergkrokodiller, sjøstjerner, krabber, færøyske fuglefjell og fargerike lundefugler.

Glyptoteket
Glyptoteket har den største samlingen av antikk kunst i Nord-Europa. Museet har også en nydelig vinterhage med en trivelig kafé der du kan nyte en kaffe under palmene. 

Forsmak på et cruise

Klikk på bildene for å se større utgave