WORLD TRAVEL AWARDS | STEM PÅ DFDS!

Det er alltid hyggelig når jobben man gjør blir anerkjent. Derfor er vi i DFDS veldig takknemlig for å ha blitt nominert til prisen ”Europe’s Leading Ferry Operator" i forbindelse med World Travel Awards. De siste 4 år har vi hatt æren av å vinne denne prisen og har arbeidet for at gjøre det igjen i 2016

Har du også gode opplevelser med DFDS og ønsker å stemme på oss for å vinne denne utmerkelsen er det bare å gå på hjemmesiden til World Travel Awards og avgi din stemme. Hver stemme teller, og vi setter pris på hver eneste én.

SE HVOR MYE UTMERKELSEN BETYR FOR OSS


Reiselivsnæringens Oscar-utdeling
The World Travel Awards er blant de mest prestisjefylte prisene i reiselivsnæringen. Det faktum at vi har blitt kåret til “World and Europe’s Leading Ferry Operator” 5 år på rad er et bevis på vår hengivenhet til Kundeservice. Vi arbeider løpende med å forbedre oss gjennom feedback fra våre gjester, dialog i sosiale media og tilbakemelding om bord i våre skip. For å si det enkelt: Vi vet at din reise er viktig for deg, og vårt mål er å gjøre den spesiell hver eneste gang du seiler med oss.