Besøk Tivoli når du skal ha med barn til København

​Reiser man med barn til København, er dette absolutt et sted man må besøke. Som i et barns eventyr stiger man inn i en verden av karuseller, sukkerspinn, spill og musikk. Her er det lett å glemme tiden, og det er like hyggelig å besøke Tivoli om kvelden som om dagen. Da tennes flere hundre lys rundt om i Tivoli, og man kan rusle langs stiene før man spiser på hyggelige restauranter eller går på konsert.

Derfor liker barn Tivoli

  • Eventyrverden
  • Garantert moro
  • Aktiviteter for enhver smak og for alle aldre
Nautilus er en favoritt

Karuseller og moro

I Tivoli finner du karuseller og berg- og dalbaner for barn i alle aldre. For de aller minste har de for eksempel Pandaen, som kiler deilig i magen. For litt større barn finnes både radiobiler og mini-berg-og dalbaner som Karavanen, barnas favoritt.
Dersom noen i familien er ute etter litt ekstra fart og spenning, har også Tivoli forlystelser for våghalser. I det snurrende Himmelskibet får du en flott panoramautsikt fra en høyde på hele 80 meter,og i Vertigo er du din egen pilot! Det går i 100 km/t med vendinger på 360 grader - Tivolis villeste karusell.
Alle rekker en is med gof

Kulinariske fristelser for barn

Man skal ikke gå sulten i Tivoli! De fleste av restaurantene har barnemeny, så det finnes noe for enhver smak. Skal man holde det godt og enkelt, kan man for eksempel ta turen til Mazzolis Caffè og Trattoria, og smake deres gode italienske mat og deilige pizza. En annen mulighet er Spisehuset, hvor du fyller din egen piknikkurv med sandwichene og dessertene de tilbyr, før man nyter den på langbordene utenfor. Ellers så er også Pirateriet (som holder til i et piratskip) en gøy opplevelse for barna, med mange gode retter og morsomme barnedrinker på menyen!
Rasmus Klum treffer du i Tivoli

Andre aktiviteter

Rasmus Klumps verden er en flott lekeplass for barna. Her finnes det to områder, som hvert er tilpasset barnas alder. De minste omgis av myke gulv og vegger, og kan leke i puslehuset, mens de eldste blir litt mer utfordret.
Rasmus Klump, eller Bamse Bjørn, som han heter på norsk, har også små forestillinger flere ganger om dagen.
Blir barna sultne kan de ta seg en tur til Pannekakehuset, som ligger inni munnen til en hval! Tivoli har også sitt helt egne akvarium, som er intet mindre enn Europas lengste saltvannsakvarium. Her finnes over 50 forskjellige fiskearter, og nydelige avstøpninger av korallrev. Fiskene fores hver dag fra klokken 13.00.
Pantomime,

Forestillinger og konserter

Selv om Tivoli kanskje er mest kjent for nervepirrende berg og dalbaner, har de absolutt mer å by på. Det store området består av flere parkområder, konserthus og restauranter.
Hver sommer har de Fredagsrock "på Plænen", hvor flere ledende artister stikker innom. Mange andre store navn dukker også opp med jevne mellomrom hele sommeren igjennom.
Tivoli har også pantomimeteater, revyer og musikaler, i tillegg til egne konserter og forestillinger for barn.
Barneunderholdningen er et fast innslag hele året, selv om innholdet varierer. Her kan man oppleve både tryllekunstnere, artister og parader.