​Cap Horn

Varmt, hyggelig og sjarmerende er viktige stikkord når man skal beskrive Cap Horn. Her møter man et nostalgisk interiør, en knitrende peis og upåklagelig service. Tar du turen på sommerhalvåret får du også muligheten til å sitte ute og nyte forfriskninger i solen i hyggelige Nyhavn.

Derfor skal du besøke Cap Horn

  • Hjemmekoselig
  • Ligger i sjarmerende Nyhavn
  • Økologisk mat
Mat hos Cap Horn

Dette får du hos Cap Horn

Hos Cap Horn får man servert klassisk dansk mat med en tvist. Maten blir alltid laget fra bunnen av med sesongens beste råvarer. Alle basisvarene er økologiske, og de har også et stort utvalg av økologiske grønnsaker og kjøtt. I tillegg er både kaffe, te og mye av de alkoholholdige drikkevarene fra økologiske leverandører. Grupper på minst 10 personer kan bestille lunsj hos Cap Horn gjennom oss på forhånd.
Fasaden til Cap Horn

Beliggenhet

Cap Horn ligger i Nyhavn, et område som er like hyggelig som restauranten selv. De gamle og flotte båtene langs havnen, sammen med historiske og sjarmerende bygninger, er med på å gjøre Nyhavn til en av de mest romantiske havnesidene i Europa.
Cap Horn i Nyhavn

Historien

Den fine, gamle bygningen som tidligere var oppholdssted for sjømenn, ble tidlig på 1990-tallet omgjort til restaurant av Camilla Plum. Hun tok med seg en interesse for økologisk mat og gode råvarer.

Denne tradisjonen finnes hos Cap Horn og dets nye eiere den dag i dag, og fokus er fremdeles på økologiske verdier og kvalitetssikrede råvarer.

Film fra Cap Horn >>