​Fantastiske smaksopplevelser på matmarkedene i København

Det er noe spesielt med matmarked. Stemmer surrer, liflige dufter blander seg i hverandre, sultne mennesker jakter på den spesielle godbiten - og i København har du flere av dem!
Er du glad i mat og gode smaker, og liker litt av hvert? Det er ikke rart mange nordmenn er over seg av begeistring etter et gastronomisk besøk hos våre naboer i sør, og enkelte tradisjonsrike innslag faller nok også i smak.

Torvehallerne Torvehallerne

Prøv for eksempel Torvehallerne - Københavns eget spiskamers. Dette er et matmekka fylt av spesialiteter og delikatesser, og med sine 60 boder er det mange som sier at dette er det beste matmarkedet i hele Norden. Det er ikke vanskelig å finne frem, markedet er nemlig sentralt plassert på Israels Plads, 100 meter fra Københavns største knutepunkt Nørreport Station.

Reffen Reffen

Reffen er Københavns nye matmarked med en hall full av street food (åpnet våren 2018). Reffen tar over etter Papirøen, som rakk å bli umåtelig populær.
Beliggenheten er nesten den samme, men tilbudet er større. Her får du alt type street food fra mexikanske pannekaker og indisk street food til crispy pig og kaburi sushi.

Tivoli Food HallFood Hall

I 2017 åpnet også Tivoli sin egen Food Hall. Her er det over 15 stands med ulike tilbud samt felles spiseområde med utsikt inn i Tivoli.
Atmosfæren er koselig og maten deilig. Nesten alle retter kan spises med fingrene, og du slipper å vente lenge på maten. Du får det meste fra frokostretter til middag, og fra klassiske smaker til mer eksperimentelle varianter.