​Nyhavns Færgekro

Hos Nyhavns Færgekro får man et hyggelig måltid i maritime og historiske lokaler. Stemningen er åpen og hjertelig, og serveringen er typisk dansk med sild og snaps. På vinteren kan man kose seg foran peisen i de hyggelig sitteområdene, og om sommeren kan man nyte maten ute på deres terasse med utsikt over sjarmerende Nyhavn.

Dette får du på Nyhavns Færgekro:

  • Hyggelig stemning
  • Historiske lokaler
  • Uteterasse midt i livlige Nyhavn
Deilige mat på Nyhavns Færgekro

Maten på Nyhavn Færgekro

Menyen består av klassisk dansk mat som smørbrød og schnitzel, men de tilbyr også ti forskjellige hjemmelagde sildespesialiteter. I tillegg finnes det 20 ulike krydderbrennevin, og hjemmelaget snaps. Nyhavns Færgekro er spesielt populær rundt juletider da gjestene kommer for å nyte deres store sildebuffet. Grupper på minst 8 personer som reiser med oss, kan forhåndsbestille lunsj.
Fasaden til Nyhavns Færgekro

Historie

Lokalet ble tidligere benyttet av agenturet til dampskipsrederiet White Star Line, og her ble det solgt billetter til selveste Titanic. Den maritime historien har satt sine spor i den nåværende restauranten, som både har miniatyrskip hengende fra taket og gullaldermalerier på veggene. I det historiske lokalet finnes også en vindeltrapp av jern fra en sporvogn i Fredriksberg og marmorgulv fra det gamle Dagmar Teater.