Dansk mat, tradisjonelt tilberedt i København

Nordmenn sverger ofte til det typisk danske. Ønsker du å spise tradisjonell dansk mat som smørrebrød, sild, stekt flesk, hakkebøff, frikadeller og lun leverpostei, er utvlaget stort.

Aamann

​Aamann

Adam Aamanns restaurant er anbefalt av guide Michelin. Her serveres danske smørrebrød med en sofistikert og moderne vri i tillegg til klassisk danske retter.
Menyen endres etter sesong, og det legges stor vekt på råvarene. Aamanns holder til like ved Gråbrødretorv (Niels Hemmingsens Gade) samt i Øster Farimagsgade. Les mer om Aamanns fristelser.
Cap Horn

​Cap Horn

Lunt, hyggelig og sjarmerende er viktige stikkord når man skal beskrive Cap Horn. Her møter man et nostalgisk interiør, en knitrende peis og upåklagelig service. Tar du turen på sommerhalvåret får du også muligheten til å sitte ute og nyte forfriskninger i solen i hyggelige Nyhavn.
Her nyter du dansk, tradisjonell mat, tilberedt med de beste økologiske råvarer for sesongen.


Nyhavns Færgekro

​Nyhavns Færgekro

Hos Nyhavns Færgekro får man et hyggelig måltid i maritime og historiske lokaler. Stemningen er åpen og hjertelig, og serveringen er typisk dansk med sild og snaps. På vinteren kan man kose seg foran peisen i de hyggelig sitteområdene, og om sommeren kan man nyte maten ute på terassen med utsikt over sjarmerende Nyhavn.
Slotskælderen

​Restaurant Schønnemann

Restaurant Schønnemann er en av de eldste restauranter i byen, og siden 1877 har det blitt servert delikate smørbrød, sild og snaps her.
Ønsker du en god, tradisjonell lunsj servert i tradisjonelle omgivelser, er dette et supert alternativ.
Restaurant Schønnemann ligger midt i byen - rett bak Rundetaarn.