​Julemarked i København

Når julen gjør sitt inntog, drysser det litt ekstra julestøv over København. Her oser det av julehygge og god stemning!
Julegirlandere henges opp på Strøget i midten av november og lukten av gløgg, "æbleskiver", og brente mandler pirrer nesen mens julemusikk strømmer fra butikkene. For maksimal julestemning bør du få med deg tenningen av julegranen på Rådhusplassen første søndagen i advent. Se også våre gode førjulstips for ditt opphold i storbyen.

København yrer av koselige julemarked, og det er lite som slår den magiske opplevelsen av å spasere fra julemarked til julemarked og nyte den unike julestemningen fra bodene. Det mest kjente julemarkedet er kanskje Jul i Tivoli, men byen byr på mange, mange flere...

Julemarked på Kongens Nytorv

Få en ekte juleopplevelse på årets nye julemarked i de de historiske rammene på Kongens Nytorv.
Nyt synet av den fantastiske utsmykningen av Hotell D`Angleterre og Magasin og kjenn på stemningen fra gamle dager.
Her blir det mange muligheter for gode julegavekjøp, og hver torsdag til søndag mellom kl. 13-17 kan dere hilse på julenissen som tar imot spente barn!
Jul i nyhavn

Jul i Nyhavn

Nyhavns julemarked byr på mange julefristelser samt gratis musikk og underholdning. Langs kanalen er en lang rekke boder dekorert med grangirlandere og lysranker og her blir du fristet med æbleskiver, gløgg og andre julegodter samt gaveidéer i massevis.
Er du heldig kan du hilse på Nyhavn-nissene som stikker innom av og til. Du kan også bli med på tur i Carlsbergs gammeldagse hest og kjerre
Boder på HC Andersens julemarked

​Jul i Tivoli

Gjennom hele året er Tivoli en av de største attraksjonene i København, og november og desember er intet unntak.
Et besøk i Tivolis julemarked, er for mange blitt en del av det faste juleritualet. Haven er pyntet med mange tusen lys samt trær og julekuler. Bodene bugner av unike julegaver og julegodter, og du kan også pynte ditt eget honninghjerte.
Juemarked Højbro Plads

Julemarked på Højbro Plads

Julemarkedet på Højbro Plads byr på alt fra tyske kaker, italienske oster, sjokolade, kaffe, pølser og selvfølgelig gløgg og æbleskiver. Blant over 280.000 julelys, reinsdyr og juletrær finner du julegaver som: glasskunst, smykker, julepynt og skinnluer. 
Husk også at hver torsdag til søndag kommer julenissen på besøk.
Par i dekorert julevindu

Julemarked i Christiania

Julemarkedet i Christiania har vært avholdt siden 70-tallet, og snart kan du igjen få oppleve julemarkedet i Den Grå Hal. Dette unike markedet kan minne om en basar fra de fjerne himmelstrøk og du finner et spennende utvalg av kunsthåndverk - hjemmelagde smykker, speil, lysestaker i smijern, lamper, uroer, klær og mye mer.
Nyt mangfoldet og den spesielle og eksotiske stemningen julemarkedet byr på.
Boder på HC Andersens julemarked

H.C. Andersens julemarked

H.C. Andersens julemarked holder til på Nytorv, på Strøget. Dette julemarkedet har en hel by av opplevelser og her finner du alt fra sukkertøy, kaker, gløgg og æbleskiver samt luer, votter, glass og andre gaveideer til å legge under juletreet.
I tillegg finnes det unik underholdning, og du får selvfølgelig muligheten til å møte både julenissen og selveste H.C. Andersen.
Julestjerne

Jul i Zoo

Til og med Zoo disker opp med magisk julestemning - både gamle og nye bygninger pyntes med stemningsfulle lys som tennes av julenissen den 9. november.
Til gjengjeld låner nissen et par reinsdyr som kan hjelpe han under den travle julestria!
På juleverkstedet kan barna dekorere honninghjerter, klippe et isbjørn-julehjerte og lage andre herlige julegaver. I Zoo finner dere også flotte juleboder med julegodter.

Trendy julemarked

I tillegg til de tradisjonelle julemarkedene, kan du oppleve trendy juleshopping som: Jul på Designmuseet - der danske håndtverkere og designere selger sine verk. Julemarked på det kongelige kunstakademi hvor både studenter og de ansatte selger alt fra keramikk til vesker. Hipt julemarked i Jægersborgsgade (første weekend i desember), eller hva med å besøke Carlsbergs gamle bryggeri. 

God førjulstid!

Vi tar forbehold om at julemarkedene kan endre åpningstider og innhold.


 

Fikk du lyst til å reise på cruise?

Bestill deg et cruise til København med en gang da vel!
Du får 2 kvelder om bord og nesten 7 timer i København, et avslappende og opplevelsesrikt cruise og ikke minst 2 dagers pause fra hverdagen.