​Dra på shopping på kjøpesenter i København

Har du lyst på shopping uten å måtte traske gatelangs i København? Eller ankommer du kanskje København til et skikkelig regnvær? Frykt ikke, for det finnes nok av kjøpesentre å besøke. Her kan du finne alt du skulle ønske og trenge under samme tak.

Shoppingvindu

​Illum

​Illum ble opprettet i 1891 og har siden den gang vært en av de ledende kjøpesentrene i Danmark. Hos Illum har du muligheten til å shoppe det beste innenfor mote, bolig, skjønnhet og design.
Alle kvinner bør ta en tur innom den fantastiske butikken Sephora, som har alt man kan drømme om innen sminke.
Hos Illum finnes også flotte motebutikker som Acne, Samsøe og Samsøe, Ralph Lauren og Ganni.
Skulle man ha plass til litt ekstra i bagasjen kan man også ta turen innom designbutikkene til for eksempel Bodum og Ittala.
NB - leter du etter interiør, gå 50 meter lengre bort i gata, der finner du Illums Bolighus...
Kjøpesenteret Magasin Du Nord

Magasin du Nord

​Lokalisert på Kongens Nytorv ligger Magasin du Nord midt i smørøyet av København. Det regnes av mange som Nordens flotteste varehus. Magasinet har hele syv etasjer og tilbyr produkter innen mote, interiør, skjønnhet, leker og mye mer.
Blant merkene du finner her er DAY Birger et Mikkelsen, Calvin Klein, Arne Jacobsen og L’Occitane. De har også et av Københavns største parfymeri. Hos Magasin du Nord kan du også få skjønnhetsbehandlinger og hjelp fra personlige shoppere.
Og ikke glem å besøke gourmetavdelingen i kjelleren...
Kjøpesenteret Waterfront Shopping

Waterfront Shopping

Ønsker du et litt mindre og annerledes kjøpesenter kan du ta turen til Waterfront Shopping i Hellerup, ca 3,5 km nord for terminalen. Waterfront Shopping har få, men nøye utvalgte butikker med sterke merkevarer. Her finner du også hyggelige kafeer med utblikk over vannet. Senteret ligger dessuten like ved Experimentarium.

Fisketorvet ligger ved Kalvebod brygge, "på andre siden" av København, og er et tradisjonelt kjøpesenter, men med egen kino!
Kjøpesenteret Fields

Fields

Fields er et av Skandinavias største shopping- og underholdningssenter, og er delt opp i tre deler.
I “Fields of fashion” finner man ledende motemerker innen klær, sko og accessories.
I “Fields of living” finnes det beste innen mote og hjemmedesign, og i “Fields of pleasure” er det flere kafeer og restauranter, samt lekeområder for barna. 
Fields tilbyr også en egen lounge hvor du kan slappe av i Arne Jacobsen møbler.