​Gjør et kupp på loppemarked i København

Danskene er kjent for sin lidenskap for det gamle og brukte, og i København er det flere loppemarked å velge mellom. Her kan man finne noe i alle kategorier, og i alle prisklasser. Enten du er ute etter vintagesmykker, klær, antikviteter eller gamle vinylplater. Under finner du et lite utvalg av alle loppemarkedene som finnes i storbyen.

Reis på loppemarked

  • Finn sjeldne skatter
  • Gjør rimelige kupp
  • Opplev unik stemning

Fredriksberg loppemarked

Frederiksberg loppemarked

Dette er Københavns mest besøkte loppemarked. Bak Frederiksberg Rådhus holder dette loppemarkedet åpent hver lørdag fra midten av april til midten av oktober. Her er det mer fokus på hva beboerne i Frederiksberg ønsker å selge, enn antikke sjeldenheter, men det stopper ikke de besøkende. Her bugner det av danske og internasjonale motemerker til en billig penge.

Mer om Frederiksberg loppemarked >>
Thorvaldsens Plads antique market

Thorvaldsens Plads Antique Market

Tidligere bedre kjent som Gammel Strand Antikmarked. Københavns mest eksklusive loppemarked som fokuserer på flotte antikviteter. Her holder de åpent fredager og lørdager, fra mai til september. På dette lille og sjarmerende loppemarkedet finner du både krystallglass og sølvbestikk. Når du allerede er på Gammel Strand er også Slottskirken og Thorvaldsen Museum verdt et besøk.
Mer om Antique market >>
Loppelunden loppemarked

Loppelunden

Loppelunden ligger ved Emdrup stasjon, og fokuserer på fenomenet upcycling.
Upcycling handler om å gjøre om gamle produkter og bruke dem på en ny måte. I tillegg til å selge varer, har de også en egen workshop der man kan lære seg å gjenbruke gammelt og nytt. Her kan barna lære seg å lage romraketter av papprør, før man stikker innom markedets hyggelig kafé. Loppelunden holder åpent første søndag i måneden fra midten av april til september.

Mer om Loppelunden >>
Rovsingsgatemarkedet

Rovsingsgatemarkedet

Dette loppemarkedet i Østerbro er innendørs og dermed åpent hele året, hver lørdag og søndag. På deres 8000 kvadratmeter finnes det alt fra antikviteter til interiør.
Utvalget skifter stadig, så her er det nye skatter hele tiden.