Besøk en av Københavns hyggelige kaféer – Reis med DFDS

Etter å ha ruslet rundt i Københavns gater, kan det være godt å sette seg ned og bare nyte storbystemningen. Kunne du tenke deg å drikke kaffe mens du får sett byen ovenfra, kose deg på en hyggelig liten kafe, oppleve et mer ungdommelig sted med spennende mat eller ha flere matalternativer på en og samme plass? København har alt!
  • Et knippe av de beste kafeene
  • Noe for enhver smak
Kafeer med utsikt

De luftige

Nyt utsikten over København mens du koser deg på kafe. 
Ønsker du å komme høyt opp, er Tårnet på toppen av Christiansborg Slott stedet. Her har de en egen restaurant som serverer danske retter og deilige kaker.
Original Coffee anbefales også. Denne kafeen ligger på toppen av Illums og har to terasser som vender henholdsvis til øst og sør, så her er det gode muligheter til å nyte solen, en kopp kaffe og byens tak.
Små koselige kafeer

De koselige

Bak butikken med samme navn, ligger kafeen Beau Marché i Ny Østergade. Dette er en liten gjemt perle. Kafeen er preget av en intim, koselig og fransk atmosfære, og er det perfekte lunsjsted.
Et annet koselig sted er Kafferiet på Esplanaden. Dette er kanskje den minste kafeen i verden og ligger i et lite hus trengt mellom to andre bygninger. Her har de et utvalg av deilig godteri, bagels og nykvernet kaffe. Er du glad i muffins bør du ta turen til Serenity Cupcakes i Grønnegade. Denne søte lille kafeen tilbyr muffins i alle farger og smaker. Slå deg ned på et av små runde bordene og kos deg med det deilige utvalget.
ROD - press din egen juice

De ungdommelige

Har du hoppet på juicebølgen som så mange andre, så er ROD i Jægersborggade plassen å dra til. Her får du selv velge hva du ønsker i juicen, før den blir ferskpresset mens du venter. Her serveres også frokost og lunsj med deilige økologiske råvarer.
Vi anbefaler også å dra til Sokkelund på Frederiksberg, som ble kåret til Byens Beste Kafe i 2014. De har en utrolig deilig meny der du kan velge mellom blant annet rugbrød, pannekaker, sandwicher og croissanter.
I et nydelig lokale på Strøget holder Royal Smushi til. Denne kafeeen kombinerer dansk design og dansk mat, så her kan man nyte minismørbrød i vakre omgivelser.
Torvehallerne - noe for alle

Noe for alle

Torvehallerne på Nørreport er rett og slett et must når man er i København!
Med sine over 80 stander, kan du finne noe for enhver smak. Her bugner det av grønnsaker, fersk fisk, økologiske varer, krydder, kaffe og mye mer.
Vi anbefaler den deilige sprø pizzaen hos Gorm’s, nydelig grøt hos GRØD eller makronene hos Sweet Valentine. Nam!
Selv om du ikke er sulten, er dette uansett en flott plass å stikke innom, bare for å oppleve stemningen og se på alt de har å tilby.
Og du skal ikke se bort fra at sulten melder seg etterhvert likevel.