Skreddersydde pakker

Vi har i snart 150 år seilt daglig fra Oslo til storbyen København, og vi kjenner den danske hovedstaden ut og inn. Derfor kan vi nå tilby en rekke skreddersydde aktivitetspakker, for at du og dine kolleger skal få mest mulig ut av de syv timene skipet ligger til kai i København, og for at dere skal kunne gjøre noe sammen!

Derfor lønner det seg med skreddersydde pakker:

  • Det gir energi og inspirasjon
  • Man blir bedre kjent
  • Du får mer ut av oppholdet i København
man får sett mange spennende severdigehter på en guidet omvisning på kanalbåt

Inspirerende og lønnsomt

Å ta med de ansatte på jobbtur med overnatting, har vist seg å være en investering som gir avkasting for bedriften på mer enn en måte. Miljøforandring og nye impulser gir energi og inspirasjon, så vel som mer fornøyde og sammensveisede ansatte.
Noe som ifølge arbeidslivsundersøkelser fra både inn- og utland har stor innvirkning på både motivasjon og prestasjoner – og dermed også på bedriftens bunnlinje!

De siste årene har stadig flere fått øynene opp for fordelene med dette, og det har blitt en større og større trend i arbeidslivet. Men å ta med jobben ut av kontoret og inn i en feriekontekst er langt fra noe nytt konsept. Med 40 års erfaring som konferansehotell til sjøs, vet vi i DFDS hva som kreves for at seminaret eller kick-off’en skal bli vellykket. Og når ingen må hente i barnehagen etter endt arbeidsdag, får dere også mer tid til å være sosiale og bli bedre kjent.