​Ulike lugarer for ulike arrangement

Vi har lugarer til enhver smak og ethvert budsjett, som du kan bestille til deg selv og dine konferansegjester. Vil du ha lugar med havutsikt? Ønsker du en luksuslugar med balkong eller boblebad? Alt er mulig.

Seaways Class lugar med vindu

Seaways Class Lugarer

Opplev både soloppgang og solnedgang med en Seaways Class lugar med vindu. Disse lugarene ligger fra dekk 5 og oppover, og er tilgjengelige for 1–4 personer.
Våre innvendige standard lugarer ser likedan ut, har plass til 1-4 personer og har eget bad med dusj og toalett.
Commodore Class

Commodore Class

Reis i god stil og overnatt i våre meget komfortable og romslige lugarer, Commodore Class, som bla byr på ¼ flaske musserende vin på utreisen. Når programmet i konferanseavdelingen er vel overstått, kan du eventuellt slappe av og nyte resten av turen på lugaren.

Commodore de luxe

Suiter og de luxe

Oppgrader reisen og velg våre mer luksuriøse lugarer. Nyt en avslappende reise i en lugar med eget boblebad eller balkong og adgang til Commodore de Luxe Lounge, så vil turen til sjøs gi deg følelsen av at du eier hele skipet!
Lugarene er ulike av størrelse og utseende på de to skipene, men alle tilbyr de Luxe, balcony og suiter.
På loungeverandaen på Pearl Seaways

Lounge

Du kan benytte deg av Commodore de Luxe Lounge når du overnatter i de Luxe, balcony eller suiter. I denne loungen tilbyr vi deg muligheten til å slappe av, ta en kopp kaffe, litt snacks eller sjekke mail i helt uforstyrrede omgivelser. Du benytter ditt nøkkelkort for å få adgang til disse fasilitetene.