Konferansemenyer, vinmenyer og andre fristelser

Utsøkt mat og god service er viktig for et hvert selskap! Med våre fantastiske konferansemenyer gjør vi det vi kan for å kunne gi deg og dine den beste opplevelsen ombord hos oss i DFDS.

For konferansegjester og grupper serveres middagen i restaurantene Blue Riband eller 7 Seas. For mindre grupper er det også mulig å spise i Explorers Steakhouse eller restaurant Sjø.

Restaurant Sjø

Sjø – vår mest omtalte restaurant!

Ønsker du å overraske kollegaene med noe ekstra hyggelig? Da bør dere prøve Sjø! I Sjø serveres mat tilberedt av ferske råvarer, knyttet til naturen vi seiler forbi hver eneste dag – fra hav, fjord og strand, fra skog, sjø, eng og mark, og fra drivhus og hage. Sjø gir en kulinarisk opplevelse ut over det vanlige og er et bevis på at god mat ikke trenger å koste skjorta. Restauranten har rukket å få meget god omtale i media, og flere tar turen ene og alene på grunn av denne opplevelsen!
A la carte i Blue Riband

Blue Riband

I denne lyse og koselige restauranten serveres festmiddagen. Festmiddagen utvikles i samarbeid mellom kjøkkensjefene på begge skip.
Buffè i 7 Seas

7 Seas

Her serveres den store middagsbuffèen på kvelden. Buffèen består av et rikholdig utvalg av hjemmelaget både kald og varm mat.
Festmiddag med hele gjengen

Festmenyer

Uten mat og drikke duger helten ikke. Velg blant fristende menyer og retter til enhver smak og prisklasse.

Spennende vinmenyer

Velkomstdrinker og smakinger

Velg blant velkomsdrinker, drinkekurs, ulike smakinger og tilbud av vip kit på lugaren.


Det lille ekstra til konferansen

Frisk frukt og sunn snacks i pausene gir økt konsentrasjon i møterommet. Du kan også få arbeidslunsj i restauranten, eller hva med en overraskelse på lugaren til de ansatte?
Sunn pause - påfyll til kroppen