Hva våre gjester sier om oss

Nesten 1000 bedrifter reiser årlig med DFDS Seaways på enten konferanse, møte, styremøte, kickoff eller andre gruppereiser.
Dette sier noen våre gjester om oss:


"Rib-turen var skikkelig morsom.."

"Det etterlatte inntrykket er meget bra. Jeg vil spesielt trekke frem tilretteleggelsen og oppfølgingen vi fikk i forkant av turen, av konsulentene i DFDS. Den var veldig, veldig bra, og bidro sterkt til at totalopplevelsen ble så bra. Rib-turen var skikkelig morsom, og definitivt en annerledes måte å ta seg til sentrum på. Turen ble godt mottatt av alle som var med, og etterpå var det mer enn nok tid igjen til å gjøre andre ting i København. Tilbakemeldingen vi har fått fra over 100 deltakere i etterkant er også utelukkende positive."

Erik Frey Olsen
Regionsjef Narvesen

"...alltid god service med smil og humor."

"Vi er meget godt fornøyd med konferanseavdelingen om bord. Her opplever vi imøtekommenhet, "dansk gjestfrihet" og alltid god service med smil og humor. Dessuten opplever vi at DFDS er et bedre alternativ enn hoteller på land fordi vi både får konkurransedyktig pris, reise og konferanse i samme pakke. At vi får noen timer i København er naturligvis en svært hyggelig bonus. Dessuten passer oppmøte sentralt i Oslo mange veldig bra."

Randmod Omarhaug
President Norsk Sikkerhetsforening

"God mat og drikke.."

"MECA Norway har gjennomført vår- og høstkurs med DFDS Seaways for ca. 50 medarbeidere siden 2007. Vi finner båten, destinasjonen, fasiliteter, bevertning og service som skreddersydd for våre behov - og alt dette til konkurransedyktige betingelser! Med et forholdsvis tett faglig program er vi avhengige av at teknikken fungerer i møterom. Deltagerne får faglig oppdatering og kompetanseheving i et velfungerende konferansesenter, samtidig som vi knytter viktige personlige kontakter i et sosialt miljø på kveldstid. God mat og drikke - sammen med blid og serviceinnstilt betjening setter alltid et hyggelig preg på våre turer. Smidigheten hos bookingavdelingen gjør også oppgaven med å arrangere kurs og konferanse enklere for oss. DFDS Seaways og konferanser fungerer!"

Magne Fagerhol
Innkjøpssjef MECA Norway AS

"Seil/Fly pakkene er perfekte..."

"Vi har med kunder på konferansecruise 6-8 ganger i året. Seil/Fly pakkene er perfekte når vi ikke trenger å ta skip begge veier. I over 18 år har vi hatt kurs og konferanser om bord hos DFDS, og kommer stadig tilbake på grunn av selve konseptet: Du får en total pakke ombord med både muligheter for møte og det sosiale samlet på ett sted. Du kan også velge om du ønsker å fly hjem, om du ønsker å forsette konferansen på skipet tilbake, eller på et hotell i København. DFDS ordner alle detaljer og skreddersyr hele opplegget. God service, flotte fasiliteter og en spennende destinasjon gjør at vi stadig anbefaler andre å bytte ut konferansehoteller på land med DFDS."

Terje S. Olsen
Salgsdirektør Ardex

"Helhetsinntrykket er veldig godt..."

Etter å ha gjennomført et av våre største kundearrangement så langt, nemlig Sykkel VM i København, kan vi oppsummere med følgende: Vi fikk en tett oppfølging av DFDS med nøyaktig planlegging, hvor alle detaljer ble synliggjort. Innsjekk fungerte veldig bra, tross mange grupper som ankom samtidig. Vi hadde god bemanning fra vår side, og kjørte innsjekk på vårt opplegg parallelt med innsjekk til skipet. God plass i innsjekkingsområdene både i Oslo og København lettet arbeidet, samtidig som vi kunne forholde oss til et oversiktlig oppsett over gruppene fra DFDS sin side. Konferansepersonalet var veldig samarbeidsvillige, og systemet i konferanseavdelingen virket veldig fint for oss. Helhetsinntrykket er veldig godt. For vår del gikk alt på skinner, og DFDS viste god fleksibilitet til å tilpasse seg etter våre ønsker. Vi kan trygt anbefale andre å benytte DFDS for tilsvarende arrangement.

Anders Eia
Arrangementsansvarlig Interspons AS