​Konferansecruise - våre tilbud

Uansett om det er snakk om konferanse, kurs eller avdelingstur, så er det sosiale like viktig som det faglige. Reiser med DFDS får du like mengder begge deler, om bord på skipet og i København. Kom hjem enda mer sammensveiset med faglig påfyll og overskudd.

Jobb og storby i samme opplevelse

Hva er et konferansecruise?

Med all respekt for våre dyktige konkurrenter til lands, tør vi likevel påstå at: JA! – vårt konferansetilbud slår disse med mange sjømil.

Få bedre utbytte av det faglige og sosiale

Om bord i våre skip er dere langt fra hverdagens forstyrrelser og distraksjoner, samtidig som gruppen holdes samlet gjennom dagen og kvelden. Dette gjør at våre kunder opplever at de får mer ut av både det faglige og sosiale.

Alt på ett sted – på vei til Købehavn

Vi tilbyr en unik kombinasjon av profesjonelle rammer for det faglige med et hav av muligheter når agendaen er slutt. Hos oss får du alt fra kulinariske opplevelser i våre restauranter, spektakulær utsikt fra dekk, muligheter for å gjøre ett kupp i en av våre butikker og en rekke andre tilbud. Alt samlet på ett sted, og på vei til syv timer fri forlystelse i magiske Købehavn.

Vi gjør jobben for deg

I en travel hverdag er det viktig at det er enkelt å arrangere din konferanse eller jobbtur. Det er det hos oss, det eneste du trenger å gjøre er å vite hvor mange dere er og når dere vil reise, så hjelper vi deg med resten. Vi skreddersyr ett opplegg etter dine behov og sørger for at alt er i orden. Det er ikke uten grunn at vårt kundesenter er kåret til Norges beste.

Vi tilbyr den enkleste løsning for en flott opplevelse!
Om dette ikke er nok, får dere også:

  • Profesjonelle konferanseverter som er tilgjengelige under hele arrangementet
  • Lyse konferansefasiliteter med havutsikt og topp moderne teknisk utstyr for små og store grupper
  • Kaffe, te og mineralvann er inkludert i prisen
  • Konferansen kan starte allerede kl 10.30 på avreisedagen
  • 7 timer i deilige København


København starter i det du går om bord!
La oss hjelpe deg med ditt neste arrangement.

Kontakt vårt kundesenter på tlf 21621330

Alle er under samme tak